Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero számítok?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok, és van egy jó haverom, akivel az elmúlt években átbeszéltük egymás szexualitását, hogy neki milyen csajok jönnek be, milyen gyakran veri ki, mennyi jön ki, mekkora neki a farka, hogyab szokta borotválni meg ilyenek. Sőt olyan szextörténetet meséltem neki, amiben Ő és az a csaj szerepel, akit meg akar dugni már 2 éve, és mondta hogy felállt neki (Ezeket Messengeren)2016. szept. 4. 08:23
1/9 anonim válasza:
Igen heteroszexuális vagy. Akkor lennél biszexuális ha a haverod izgatna szexuálisan tehát fel izgulnál arra ha Ő le szopna vagy meg dugna.. Vagy fordítva. 22 L
2/9 A kérdező kommentje:
És ez be tudható a kamaszkori szexuális túlfűtöttségnek? :D
2016. szept. 4. 08:30
3/9 anonim válasza:
Érdekes témáitok vannak. Felizgat, hogy ilyenekről beszéltek? Érdekel a haverod lába köze? A szextörténetes dolog meg már enyhén túlmutat a jó haverságon.
4/9 A kérdező kommentje:
Kit ne izgatna fel az, hogy a havernak milyen csajok jönnek be?
2016. szept. 4. 08:38
5/9 SIDLER22 válasza:
Engem nem. Én is szeretném egyik haverommal megosztani az ilyen dolgokat és a témáról beszélgetni, de itt hiába mondod azt valakinek hogy "lécci ne mond el senkinek" úgyis mindenki megtudja. Ez az emberiség :/
6/9 anonim válasza:
Nem válaszoltál. :D Engem sem izgat fel, ha valaki a zsáneréről beszél. Akkor se, ha egyezik az ízlésünk. Esetleg, ha képeket küld a lányokról és arra... De ez is úgy hangzik, mintha eléggé ki lennél éhezve már.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem csak én, haverom is :D
2016. szept. 4. 09:08
8/9 anonim válasza:
Kipróbálnátok a közös masztit vagy ketten egy lányt, vagy ilyesmit, esetleg "komolyabbat"?
9/9 A kérdező kommentje:
Én igen, ő nem tudom
2016. szept. 4. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!