Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek vannak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak olyan lányok, akik kezdeményezőek, de nem ribisen?

Figyelt kérdés
Kicsit fura,ha leszólítok egy csajt és teljesen megrémül,pedig csak pl. megkérdezem merre van egy terem vagy előadó.Máskor meg teljesen közvetlen jönnek oda hozzám tök kedvesen,nyitottan.Lehet nem kellene kezdeményeznem,mert aki felfigyel rám,az úgyis odajön?Ti lányok zaklatásnak veszitek egy fiú közeledését vagy túl sokan nyomultak már így rátok?

2016. szept. 7. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,vannak! 😊 Szerintem én is ilyen vagyok. Elég nyílt ember vagyok,közvetlen. De a tiszteletet mindig elvárom az illetőtől aki leszólít vagy valami - tehát megvan a maga módja,hogy hogyan teszi ezt,ha nem tetszik ez akkor elküldöm😀 Hozzáteszem,hogy nem teszem ki semmimet. Sok az olyan csaj szerintem akik kicsit visszahúzódobbak,de sokan ilyenek akik szívesen elbeszélnek,csak meg kell találni a közös hangot.
2016. szept. 7. 14:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt jó olvasni.Köszi!
2016. szept. 7. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

ezek a megrémülők annyira viccesek XD

-szia bocsi megtudnád mondani .... - húzz már innen ki a @#!? vagy te h hozzám szólsz?

-bocsi, arrébb tudnál... -van barátom..- oké csak told arrébb magad mert nem férek el!

-szia, főnököt keresem, nemtudod esetleg..-vega vagyok bocsi..

XD

na de a lényeg, lehet látni a szemükön meg a testbeszédükön h nyitottak-e rád vagy nem :)

2016. szept. 7. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
3-as. Ez nekem is kezd leesni. :)
2016. szept. 7. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!