Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg a ribik vagy a ribisen viselkedő nők kellenek?
Saját meglátásom és tapasztalatom szerint, igen.
24N
Nem. A barátomnak én kellek. :)
A többi meg pont nem érdekel...
#4:
Én még csak dugni sem. (Szerencsére nem attól látom meg valakiben a nőt, hogy ribisen viselkedik.) Egyrészt inkább párkapcsolaton belül képzelem el a szexuális életemet, másrészt olyan nőre van szükségem, aki szintén nem az érzelem nélküli szex híve, akin megérezhetem, hogy tényleg érdeklődik irántam, és megadhatjuk egymásnak, amire vágyunk, testi és lelki értelemben egyaránt.
#3-as
Kérdésedre válaszolva, valahányszor elmegyünk a barátaimmal beülni, kévézni, beszélgetni valahová, szívesebben keresik ilyen hölgyek társaságát a férfiak. És rendes, visszafogott lányként nincs akkora sikerem, soha nem is volt, mint ezeknek a nőknek. Mikor fül tanúja vagyok, hogy "milyen nő, nézd már"....stb szövegeknek.
#2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!