Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak tényleg a ribik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg a ribik vagy a ribisen viselkedő nők kellenek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 22:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. okt. 3. 22:42
 2/37 anonim ***** válasza:
44%

Saját meglátásom és tapasztalatom szerint, igen.

24N

2015. okt. 3. 22:42
 3/37 anonim ***** válasza:
#2: és mi volna az a tapasztalat bővebben?
2015. okt. 3. 22:44
 4/37 anonim ***** válasza:
86%
Dugni, igen, komolyra, nem.
2015. okt. 3. 22:45
 5/37 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem, nekem olyan lány kell aki viszont szeret engem, tehát még egyéjszakás kalandra sem kell ilyen lány 22/f
2015. okt. 3. 22:49
 6/37 anonim ***** válasza:
Ahogy a csajoknak is a rosszfiuk! Aztán lehet panaszkodni, hogy "én nem ilyen lovat akartam!"
2015. okt. 3. 22:50
 7/37 anonim ***** válasza:
73%

Nem. A barátomnak én kellek. :)

A többi meg pont nem érdekel...

2015. okt. 3. 22:51
 8/37 anonim ***** válasza:
Kelleni éppenséggel nem kell, de megba***szom aztán viszontlátásra.
2015. okt. 3. 22:53
 9/37 anonim ***** válasza:

#4:

Én még csak dugni sem. (Szerencsére nem attól látom meg valakiben a nőt, hogy ribisen viselkedik.) Egyrészt inkább párkapcsolaton belül képzelem el a szexuális életemet, másrészt olyan nőre van szükségem, aki szintén nem az érzelem nélküli szex híve, akin megérezhetem, hogy tényleg érdeklődik irántam, és megadhatjuk egymásnak, amire vágyunk, testi és lelki értelemben egyaránt.

2015. okt. 3. 22:54
 10/37 anonim ***** válasza:

#3-as

Kérdésedre válaszolva, valahányszor elmegyünk a barátaimmal beülni, kévézni, beszélgetni valahová, szívesebben keresik ilyen hölgyek társaságát a férfiak. És rendes, visszafogott lányként nincs akkora sikerem, soha nem is volt, mint ezeknek a nőknek. Mikor fül tanúja vagyok, hogy "milyen nő, nézd már"....stb szövegeknek.

#2-es voltam

2015. okt. 3. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!