Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak tényleg a ribik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg a ribik vagy a ribisen viselkedő nők kellenek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 22:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Ja persze, ha egy másik nő vonzóbb, sikeresebb a férfiaknál, nem játssza az elérhetetlent akkor csakis r...vanc lehet. Persze te tökéletes vagy és mindig más a hibás, higy a kutyának nem kellesz.

Mert a csajok Ugye bem a 185 magas izomagyú szuper machokra gerjednek. Ne Menjünk már ebbe bele.

Az meg, higy kire gerjedek senkire sem tartozik.

2015. okt. 4. 15:35
 22/37 anonim ***** válasza:

"nem fognak várni 2 hétnél tőbbet a szexszel stb."

Majd ha érettebb leszel, megérted, hogy egy felnőtt párkapcsolatban nem kerülgetik egymást hónapokig és hamar dugnak.

2015. okt. 4. 15:39
 23/37 anonim ***** válasza:

Sose fog befejeződni a fröcsögés ebben a kategóriában?

Mint egy nagy csoport óvodás.

Mit izgatjátok magatokat, hogy másoknak milyen emberek jönnek be, milyen a szexuális életük? Minek kell mások fölött pálcát törni?

Inkább azzal kéne foglalkoznotok, hogy a saját életetek rendben legyen, akkor valószínűleg nem lennétek ilyen rosszindulatúak ezen a fórumon sem.

Persze, vélemény van, meg lehet osztani, de az már nevetséges, amit sokan itt csinálnak - többségük ráadásul "érett" felnőtt, borzasztó ebbe belegondolni.

2015. okt. 4. 16:00
 24/37 A kérdező kommentje:

Igen, általában a r.bancok sikeresek a férfiaknál :D

Én azokat pontoztam le, akik nem a kérdésre válaszoltak. Voltak néhányan.

2015. okt. 4. 18:55
 25/37 anonim ***** válasza:
Látom, fölösleges volt feltenned a kérdést, mert te úgyis meg vagy győződve arról, hogy nekünk csak a ribik kellenek, és ezt a véleményt nem lehet megváltoztatni.
2015. okt. 4. 20:58
 26/37 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy kérdező. Ilyen kérdést is csak a szemüveges, pattanásos, elhízott szerencsétlen csajok írnak, akik a magas izomagyakra csorgatják a nyálukat, akik persze le se sz...rják őket. Az utosónakbigaza van, mi lenne ha a saját életeddel foglalkoznál?
2015. okt. 4. 23:43
 27/37 anonim ***** válasza:

#14 voltam.

Mint mindig, először itt is szükséges definiálni, ki számít ribinek? Az, aki pénzért, vagy más anyagi javakért bocsátja áruba a testét, kétségkívül az. De mi a helyzet azokkal a nőkkel, akik csinosak, és erre tesznek is egy jókora lapáttal, van önbizalmuk és incselkednek a férfiakkal, netán gyakran váltogatják a szexuális partnereiket?

Ők is ribik? Szerintem nem, maximum többnyire jól kinéző, erős önbizalomal rendelkező lányok, akik szeretnek élni, szexelni, stb.

Szóval ki számít ribinek? Amíg ezt nem tisztázzuk, nem megyünk előrébb. Másfelől nyilván Afganisztánban az is kiveri a biztosítékot, ha egy nőnek kilátszik a bokája, Floridában meg elmegy a forrónaci is, etc.

Meg aztán ki viselkedik ribisen? Aki tud is és szeret is flörtölni?

2015. okt. 5. 09:22
 28/37 A kérdező kommentje:

Na, 41% már vártam az ilyesfajta kitörésedet :D Nálad ez a megszokott, már alig vártam, hogy újra olvashassam :3

#27 - a ribi az, aki a saját élvezetéért fűvel-fával lefekszik. A prosti az, aki pénzt kap érte. Kevered a fogalmakat, tehát összevissza beszélsz.

Én is tudok, és szeretek is flörtölni. Csak még én az incselkedésnél és egy jó flörtnél megállok, addig a sok ribi már egyszerre három pasival van az ágyban és még egymás nevét sem tudják. Persze, megértem, hogy ez sokkal izgalmasabb, mint mondjuk legalább a harmadik randiig várni a szexszel. Csak ezek után ne mondják, hogy nem a ribik kellenek (aki nem kap érte pénzt -.-), meg a lánykák is, akik 17 éves korukra már túl vannak 30 pasin és már minden lyukuk teljesen tág, hogy ők nem ribik, csak élvezik az életet, aztán 25 éves korukra kiégett kis vénlányok lesznek. Ismerek ilyet. De hát, ez a szexi.

2015. okt. 5. 09:40
 29/37 A kérdező kommentje:

#27 - ráadásul a #14-es válaszodban azt írtad, hogy igen, neked a ribik jönek be, akiket később úgy definiáltál, mint azok a nők, akik pénzt kapnak a szolgáltatásaikért. Szóval neked a prostik jönnek be? :D

Látszik, hogy összevissza beszélsz, lehet, hogy fizikailag 40 éves vagy, de szellemileg vannak gondok. Látszik, hogy nem az életkor számít.

2015. okt. 5. 09:46
 30/37 anonim ***** válasza:

Milyen kitörésről beszélsz, te ostoba p? Akinek itt kitörései vannak az te vagy. Egy irigy, rosszindulatú, megkeseredett szerencsétlenség vagy, akinek mindenki r...banc aki vonzóbb nála és sikeresebb a férfiaknál.

Ráadásul még szűzqva is vagy.

Inkább gondolkozz el mielőbb mindenért mást okolsz.

2015. okt. 5. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!