Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak tényleg a ribik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg a ribik vagy a ribisen viselkedő nők kellenek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 22:41
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Hogyhogy milyen kitörés? :D

Látom nem igazán gondolkodtál még el a tetteiden :)

Mindig ezt csinálod... valaki kiír egy kérdést, te meg nyüstölöd őt, hogy de ő ronda, meg szemüveges, meg pattanásos... aztán már jön a csúnya beszéd, olyan rágalmak, amik nem is igazak...

Nem csak én vagyok itt az, aki megkeseredett ;)

2015. okt. 5. 14:04
 32/37 anonim ***** válasza:
Te magyarázd már el, higy miről beszélsz. És ne rajtam vezesd már ke a beteges frusztrációidat amiért a kutyának nem kellesz.
2015. okt. 6. 03:28
 33/37 anonim ***** válasza:
De legalább elismered, higy megkeseredett vagy. Ez már haladás.
2015. okt. 6. 03:29
 34/37 A kérdező kommentje:

De te a büdös életbe nen fogod beismerni, hogy milyen mrkeseredett vagy :D

Hiszen látszik, minden válaszodból süt a keserűség, a frusztráció, és nem csak ez alatt a kérdés alatt, hanem bárhol, ahol már megnyilvánulsz.

Egy semmi vagy, ami önmaga ellen beszél ;) Ne egy frusztrált és beteg ember ossza itt nekem a nem létező eszét :)

2015. okt. 6. 06:27
 35/37 anonim ***** válasza:
Mondtam már, hogy ne rajtam vezesd le a nyomorodat.
2015. okt. 6. 10:15
 36/37 anonim ***** válasza:

Tényleg, kérdező, ez az aspektus eszembe se jutott. Ott van az a sok képzetlen/alulképzett luvi kiégetten, aztán irány a pszichiátria mert totál depisek lesznek. És 30 évesen már senkinek se kellenek, de 40 körül végképp nem.

De azért sztem nem általános, hogy valaki egyszerre csinálja, vagy igen? Egyáltalán nem ismerek tizenéveseket, de egy szálat se (ja, de, a szomszéd). De úgy gondolom, hogy ez inkább a proliknál divat.

2015. okt. 8. 12:08
 37/37 anonim ***** válasza:
Értsd: egyszerre hárommal.
2015. okt. 8. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!