Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap este egyutt voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este egyutt voltam almaim pasiaval, de elotte csomot beszeltunk es csomot udvarolt nekem. De ma mar csak nemreg irt hogy mi lenne ha egybol felmennek hozza. Csak szexet akar?

Figyelt kérdés
na most nekem igy is jo, jobb mintha nem is irna, de en azt szerettem volna ha meg elmennenk valahova kettesben meginnank valamit, aztan felmehetnenk hozza. szerintetek mi legyen? :/
2016. szept. 10. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok azoknak akik azt írják, hogy húzd az időt. Ettől nagyobb baromságot nem is írhattak volna.
2016. szept. 11. 01:14
 12/16 A kérdező kommentje:
haat sokszor at gondoltam es tenyleg nem tudom :/ de azota meg nem fekuttem le vele megegszer :) csak olyan jo volt es most olyan rosz hogy feladta es nem ir tobbet. gondolom azert mert legutob nem volt semi. de en arra szerettem volna kelni hogy ir nekem valamit ehez kepest ma mar ket napja semmi...gondoltam irok neki en,szerintetek??
2016. szept. 13. 13:19
 13/16 anonim válasza:
Szerintem irj neki :) és ha már voltâl vele miér is ne de bolond vagy :))))) egyszer élünk <3 többet szexelj vele És ha netántán nem vesz ugy még komolyan idövel fog hidd el<3 sok sikert 19 L voltam
2016. szept. 13. 23:35
 14/16 A kérdező kommentje:
koszonom utolso :)) csak olyan felelmek vannak bennem hogy tenyleg csak a "zsepkendoje" vagyok meg ilyenek :/ sokkal szebb lenne az ugy h szeret engem es en vagyok az egyetlen akivel csinalja. de lehet hogy tul naiv vagyok. :/ de szerinted siman lehet belole kapcsolat?
2016. szept. 14. 09:47
 15/16 Noren1989 ***** válasza:
JAjj, bszki, túltoltad...ennyire hülye nő nem létezik XDDD
2016. szept. 14. 09:55
 16/16 A kérdező kommentje:
tee hallod kussolja mar. ezt meg mibol kovetkeztetted le?h teccik nekem a srac? szerintem te egy olyan vagy utolso aki vagy meg sosem volt novel vagy pasival nem volt meg soha,csak almodozik a gep elott. es meg csak azse tudom mondani hogy ilyen ember nm letezik mer itt vagy ra az elo pelda :/
2016. szept. 14. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!