Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek, ha egy leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy leszbikus osztálytársam a hátam mögött azt állítja, hogy vonzódom hozzá? Mit akar ezzel?

Figyelt kérdés
Mielőtt félreértenétek, nem arról van szó, hogy megtetszettem neki és reménykedik, hogy kölcsönös lehet a dolog. Rosszindulatú megjegyzésekről van szó, a szemembe nem mond semmit, de hallom ahogy susmorog a barátnőivel, látom, hogy figyel, ha visszanézek rá elkezd röhögni. Nem tettem ellene semmit, még csak nem is beszéltem még vele, pedig nem épp tegnap óta vagyunk osztálytársak. Nem nézek ki sztereotipikusan leszbikusnak, átlagosan nézek ki. Nem tettethetem a süketet, de úgy érzem nem tudom kezelni a helyzetet.

2015. szept. 3. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Te milyen beállítottságú vagy szexuálisan? Egyébként rossz indulatú emberel mindenhol vannak sajnos, az iskola meg pont egy "kegyetlen" olyan szempontból, hogy sokaknál nem fejlődött ki még az érzelmi intelligencia, empátia, stb. és akár célzott szándékkal, akár "csak úgy" képesek eléggé megbántani másokat. Szerintem legyen bátorságod, állj elé, mondd meg neki, hogy tudom, hogy suttogsz ezt azt a hátam mögött, mondd meg, hogy mit akarsz szemtől szembe és kész. Legyél Te az érettebb :)
2015. szept. 3. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos tetszel neki, csak furcsán akarja kimutattni.
2015. szept. 3. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Röhögd pofán, hogy "álmodik a nyomor".
2015. szept. 3. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:

egen, valszeg az álmodik a nyomor kategória, de tudod mit?

hintsd el, hogy dugtok is. ha hazudni kell, akkor hát hajrá, tegyél rá még egy lapáttal. bajod nem lesz belőle, de ebből látni fogja, hogy ezzel sokat nem ér el.

2015. szept. 4. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!