Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes pasik a facebookon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes pasik a facebookon miért küldözgetnek a farkukról képet?

Figyelt kérdés

2016. szept. 9. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
én a szuper verdámmal+farok
2016. szept. 9. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Mert annyi az eszük, amennyi a farkuk fejében van. Tehát semmi. 😊
2016. szept. 9. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
28%

Vannak szexcentrikus nők, akiket érdekel

Sőt egy részüket fel is izgatja

Egy részük egyenesen követeli

2016. szept. 9. 23:34
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
nekem mweg pics-ák,és unom már
2016. szept. 9. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
23%

14:

Ez meg a másik

Sok csaj is küldözgeti a punciját

2016. szept. 10. 00:19
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Nekem itt a gyakorin küldözgetnék folyton, hogy mondjak véleményt róla.Nem igazán tudom véleményezni, mivel napi szinten látok jó párat(szakmámmal jár).Számomra egyformák, akkor is, ha a méret más.
2016. szept. 10. 04:19
 17/18 anonim ***** válasza:
71%

"Én is rengetegszer küldtem már, de a primitívség közelében sem állok. Szimplán van szexualitásom, van nemi vágyam, és olyan nőnek meg is mutatom, aki szintén mutat valamit. Másképp nem. Mi veszteni valóm lehetne? Ha felizgatja a lányt, annak örülök."

Igen, de arra esetleg lehetne gondolni, hogy nem mindenki kíváncsi a farkadra! Ha meg olyan nőnek küldöd el, akivel már chatelgettek, stb., szóba kerül a szex is, és esetleg küld magáról ő is neked képed, az más, akkor szívetek joga, hogy mit küldözgettek egymásnak. Itt most arról van szó, hogy egy random srác szinte semmi ismeretség - csak tényleg SEMMI ismeretség - nélkül küld egy képet a farkáról. Ha te is csak úgy random küldözgeted olyan nőknek, akik neked tetszenek, akkor ugyanolyan primitív vagy ezen a téren. Nem ezzel kellene ismerkedést kezdeményezni, akkor sem, ha csak a szexre kellene a nő. Értelmesen lehet kommunikálni is.

2016. szept. 10. 10:53
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
*VAGY tényleg SEMMI ismeretség (nem "csak"), bocsánat, elírtam.
2016. szept. 10. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!