Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti csak az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti csak az olyan lányok képeit lájkoljátok facebookon, aki tényleg vonzó számotokra?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság, nem kell nekem esni, hogy Facebookon élek, stb stb :)
2016. szept. 4. 12:24
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
61%
Igen.
2016. szept. 4. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen. 26/F
2016. szept. 4. 12:27
 3/8 Dr. Kangörcs ***** válasza:
100%

Vagy aki valamiért szimpatikus.

Nem minden a külső.

2016. szept. 4. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Vagy jóban vagyok vele és kedvelem :D
2016. szept. 4. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Igen,vagy akivel barátok vagyunk vagy jóban vagyunk,és kedvelem. Szóval vagy barát,vagy közeli ismerős, vagy vonzó.
2016. szept. 4. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Vagy ismerős vagy szimpatikus.
2016. szept. 4. 12:44
 7/8 SIDLER22 ***** válasza:
100%
Nem vagyok FB mániás, de eddig ahogy elnézem a haverjaimat, nekem csak az jött le hogy csak úgy szimplán nyomkodják a like-okat.
2016. szept. 4. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már öreg vagyok a negyven évemmel, de nem igazán értem a kérdést.

Kezdve ott, hogy facebookon csak az ismerőseim vannak ismerősnek jelölve, tehát jellemzően barátok, kollégák, rokonok. Köztük nyilván nem fogok "vonzóság" alapján válogatni.

Mások képeit meg mire fel látnám? Van, aki képes ismerősök ismerőseinek az ismerőseit végignézni és lájkolgatni a fotókat, ha jó segge van? Tényleg idáig süllyedt már az emberiség?

2016. szept. 4. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!