Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ha egy lány pár szexibb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha egy lány pár szexibb képet küld, lehetséges, hogy aztán "arra" maszturbáltok?

Figyelt kérdés

Egy sráccal beszélgetek egy ideje, cseréltünk pár izgalmasabb képet, és miután jeleztem , hogy mennem kell stb. nem sokára jelezte, hogy a képeimre fogja kiverni... :D

Hát ez nekem kicsit furcsa, mert nem voltak olyan extra képek, semmi meztelenség vagy punci.

2016. szept. 9. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz küldeni...

Mindenki ezt csinálja, erre való a FB és az Insta.

2016. szept. 9. 16:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Engem egy szép száj, kéz, dekoltázs is fel tud izgatni, nem kell ahhoz pucérnak lennie.

Egy fedetlen női bőrfelület már magában gyönyörű és ha egy kicsit ki vagyok éhezve kapásból beindul a fantáziálás és már áll is a villanypózna.

2016. szept. 9. 16:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
próbáljuk ki! küldj egyet és beszámolok a hatásról, becs-szó!
2016. szept. 9. 16:29
 14/16 pinkpancser ***** válasza:
Jó kép volt? Mutasd :)
2016. szept. 9. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:

100 %. de ez tök egészséges szerintem.

(szívesen megnézném a képeket)

F

2016. szept. 10. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehetséges. Ha nem látszik az arcod, mutathatod itt is. Abból megtudjuk mondani, hogy mennyire valószínű, hogy maszturbál rá valaki.

Én elég kevés képre mondom azt, hogy tényleg izgatóak. De sokan kb. mindenre kiverik! :D

2016. szept. 27. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!