Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ha egy lány pár szexibb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha egy lány pár szexibb képet küld, lehetséges, hogy aztán "arra" maszturbáltok?

Figyelt kérdés

Egy sráccal beszélgetek egy ideje, cseréltünk pár izgalmasabb képet, és miután jeleztem , hogy mennem kell stb. nem sokára jelezte, hogy a képeimre fogja kiverni... :D

Hát ez nekem kicsit furcsa, mert nem voltak olyan extra képek, semmi meztelenség vagy punci.

2016. szept. 9. 14:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
lehetséges? Biztos! :D
2016. szept. 9. 14:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a meztelenség és a punci tud izgató lenni.

De attól mert nem látja, még elképzelheti mi van a ruha alatt. :)

Ha kiverte rá, egészségére. Kicsit prosztó visszajelzés, de azt jelenti, hogy nagyon izgató vagy számára és kívánatosnak tart.

2016. szept. 9. 14:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
100% igen :)
2016. szept. 9. 14:54
 4/16 anonim ***** válasza:
52%

Serdülő meg korai huszonéves koromban ki tudtam verni ilyen light képekre is.

Most 37 vagy és egyrészt nagyon ritkán verem (ha épp valami miatt nincs szex) másrészt jópár csajon és dolgon túl vagyok már szexben (többesek, extrém helyszínek, szinte minden póz, tágítás, anál, mélytorok, és még sorohatnám).

Így az ingerküszöböm jelentősen megemelkedett, sima pucér (cici, punci) képre is csak akkor tudom kiverni ha valami nagyon izgatót látok benne.

2016. szept. 9. 14:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehetséges. :D
2016. szept. 9. 14:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Semmilyen extra kép nem volt, melltartós kép, sem az arcom se más nem volt benne, plusz egy rövidebb ruhában egy egész alakos, úgy, hogy nem nagyon van jó alakom. :D
2016. szept. 9. 15:00
 7/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Eléggé biztos.
2016. szept. 9. 15:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tuti. Én a jelenlegi párom képeire is kivertem, mikor még csak neten ismertem. Mondjuk én le nem írtam neki, meg azóta sem mondtam el, lehet csirke vagyok. :D 26/F
2016. szept. 9. 15:05
 9/16 anonim ***** válasza:
ez még 30 feletti is biztos...! :))
2016. szept. 9. 15:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Bár izgi, de személy szerint nekem ahhoz több kéne...vagy inkább kevesebb... :P :D
2016. szept. 9. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!