Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti dobnátok a barátotok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti dobnátok a barátotok, ha lenne egy enyhe gerincferdülése?

Figyelt kérdés

2016. szept. 9. 12:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az infót oda írhattad volna a kérdés alá
2016. szept. 9. 12:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, ráadásul nagyfokú, de ezt egy külső szemlélő egyáltalán nem látja, csak én érzem, hogy hamarabb fáradok,és fájdogál ha sokat állok egy helyben. Nem tudom neked milyen van, de én alapból sem szégyenlem, és még sosem rökönyödött meg rajta senki, ha elmondtam.
2016. szept. 9. 12:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van gerincferdülése az anyaméhben való fekvés miatt. Csak változó, hogy kinek milyen mértékű.
2016. szept. 9. 12:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy a lányok össze sem jönnek ilyen sráccal.
2016. szept. 9. 12:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha nő lennék nem tudom mit válaszolnék.

Férfiként én megértem a férfiakat, ahogy én sem vagyok még tökéletes... az ,,enyhe" nálad mit jelent ?

2016. szept. 9. 13:01
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Most ez komoly? Hát gratulálok... Neked jól esne ha azért dobna egy csaj mert csak egy kicsit enyhén görbe a péniszed? Egyébként minden jó rajtad meg normális srác vagy de ferde a péniszed kukába való... Jól esne? Szegény lány... Jobb is ha nem egy ilyen kretén f..szal van együtt mint TE szégyen..... 22 L
2016. szept. 9. 13:18
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
Bocs félre olvastam.. Viszont akkor se értek ezzel együtt
2016. szept. 9. 13:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mai társadalomban kb 80% az embereknek van egy enyhe (alig észrevehető)

Köszönet a számítógépeknek és a többinek.

Mai fiataloknak pl nyaktengely ferdülésük van, mert folyton lefele néznek a mobilukra.

2016. szept. 9. 13:25
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért te dobnal engem amiért nem egyforma a két fülem? Szerintem 10/9 ember ilyeneket észre sem vesz, ha igen, akkor pedig nem érdekli! Szóval nyugi! :)
2016. szept. 9. 13:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Álszent egy világban élünk.

Az emberek képesek a legapróbb külső hibákon is fennakadni, de ez mindössze a külsőre vonatkozik, ha valaki képletesen mondva belülről rohad, az senkit nem érdekel. Egy gerincferdülés, egy kisebb mell vagy pénisz, egy minimális mértékű, korrigálható kancsalság, vagy egy nem olyan fú, de tökéletes alak már sokaknál szakítóok, vagy eleve szóba sem jöhet náluk ilyen. De az, hogy az illető egy álnok hárpia, vagy egy erőszakos b*rom, az sokkal kevésbé zavarja az embereket.

Olvasva az itteni kérdéseket ez világosan lejön. Jelentéktelen, felszínes dolgok miatt szívfájdalom nélkül véget vetnek egy kapcsolatnak, de ha valami "belsőleg" nem stimmel, inkább szenvednek meg nyűglődnek, de ameddig külsőleg minden rendben, addig fene mód kitartanak egy nem működő kapcsolat mellett is.

Nem lenne mindenki boldogabb, ha ez pont fordítva működne?

Kérdező: természetesen ezért pofám nem lenne szakítani, főleg, hogy ez nem egy nap alatt alakul ki, és ha ki is alakul, kezelhető.

2016. szept. 9. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!