Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, tényleg izgat bennetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, tényleg izgat benneteket a lányok fenekének enyhe alapillata?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy meg van mosva, de néha akkor is van egy kis alap szaga. Az tényleg lehet vonzó?
2016. szept. 3. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon :D
2016. szept. 3. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Undoritoak vagytok.
2016. szept. 3. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:

miaz az alapszag?

nekem a friss beton szaga jutott eszembe

2016. szept. 3. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Forró betonon hasalok...távoli hang csak a gyász...lassan lüktet egy ér...fellobog halkan a vágy...

Annyira köszi:)

2016. szept. 3. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem nem a szaga izgat! Viszont imádom az análszexet és nagyon szeretnék olyan lányt találni akinek be nyalhatnék a popsijába :P Sajnos a volt barátnőim nem engedték.
2016. szept. 3. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3:

Menj és fürödj meg alaposan, a seggednél is. Aztán várj 1-2 órát úgy, hogy nem szarsz és nem fingasz. Aztán két ujjadat fogd össze és dörzsöld meg a segglyukad környékét. Ne dugd fel vagy ilyesmi, csak dörzsöld meg egy kicsit, mintha WC-papírral törölnéd, csak ugye anélkül.

De ha kutya pózban nyaltál már ki lányt valaha az életedben (úgy, hogy a pináját nyaltad, de nyilván az orrod már inkább a segglyukánál volt), akkor is tudhatod milyen.

---

Kérdező:

Nem mondom hogy meghalok érte, inkább semleges az illat. De mivel tudom hogy az egy lány segge, így önmagában már ez a gondolata is beindít.

2016. szept. 3. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze az izgató :*
2016. szept. 6. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!