Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párommal 7 hoja vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal 7 hoja vagyunk egyutt ö meg egyszer sem nyaltki de tolem elvarja. Nem tudom mitcsinaljak?! Nem szoros a puncim apolt no vagyok 25L

Figyelt kérdés

#nyalki
2016. szept. 8. 19:58
 1/8 A kérdező kommentje:
amikor meg ismerkedtunk egyszer at mondta hogy nem nyalki akarkit!! akkor most tenyleg nem ertem mi a baj
2016. szept. 8. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mi baja vele? Én sem szeretem a nyalást, de finom lánynak csinálnám 👅
2016. szept. 8. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
1# akkor akárki vagy..
2016. szept. 8. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy elvárja? Beszéld meg vele hogy miért nem nyal? Vagy mond meg neki hogy addig nincs szopás amig nem nyal ki.. Vagy ha ennyire őnző akkor szerintem át kellene értékelned a kapcsolatotokat.... Mi közel 2 éve vagyunk együtt.. De sose várta / várja el a párom hogy szopjam le.. Én se várom és vártam el soha.. Nálunk oda - vissza működik az orális szex feltételek nélkül. Nincs olyan hogy én nem nyallak de te szopj mert elvárom.... 22 L
2016. szept. 8. 20:15
 5/8 anonim válasza:
Én imádok nyalni!! Ha ő nem nyal ki akkor nem is igazi férfi!! Keress olyant akinél ez szeretetből a nőt kielégíteni akarásból jön!! Olyan nincs hogy tőled elvárja!!
2016. szept. 9. 14:05
 6/8 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat:) aranyosak vagytok!:)arra gondoltam hogy nem fogom en sem oralisan csinalni neki mig o nem fogja.. nem tudom mitfog szolni hozza:D
2016. szept. 9. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg max le lép. De legalább nem kell egyeütt lenned egy önző kreténnel... Van nála jobb pasi is. Hidd el 22 L
2016. szept. 9. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd én kinyallak!
2016. szept. 12. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!