Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz hogy bármikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy bármikor kaphato vagyok a szexre és ha kéri akkor orálisan is kieligitem? Nem leszek igy unalmas a párom számára? 24/L

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 12:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es!! miert nem?
2016. szept. 8. 13:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Ha mégis megunna, keress meg:D
2016. szept. 8. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:

10 vagyok:

mert azért egy kapcsolatban nem kellene kéregetni, hogy "sz*pjál már le", de ha kívánom akkor megkérem rá és 90%ban nincs ellenére.

2016. szept. 8. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindent megadnék egy ilyen nőért.

Sajnos nekem extrém magas a szexigényem és ehhez jön hogy évek óta magányos vagyok. Már kezdek bekattanni a szenvedéstől. Marok Marcsa nem tudja ugyanazt az érzést nyújtani, mint egy igazi nő. Ha meg prostikkal akarnám megoldani a dolgot, akkor arra a gatyám is rámenne, mert nekem egyáltalán nem elég 1-2 óra...

2016. szept. 8. 14:51
 15/16 A kérdező kommentje:
10-es akkor csak megkered te is :D
2016. szept. 8. 19:44
 16/16 Tenger-szem válasza:
Ne légy balga! Majd' 10 évembe telt, mire rátaláltam a hozzád hasonló temperamentummal és életigenlessel bíró barátnőmre! Azota ujra 10 év telt el és bizton állíthatom, soha ilyen boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatom nem volt még előtte! Sose csalnám meg! Neked is hasonló jókat kívánok! Ne foglalkozz senkivel, éldd tovább az álmodat! 41F
2016. szept. 21. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!