Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös természetes punciju lányokról mit gondolnak a pasik ha meglátják? Muszály leszedni ha tetszeni akarok?
Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 10:02
21/27 anonim 

válasza:

20
Te is jól tudod hogy a férfi aki felemeli a szőrös ellen a hangját annak nem az ilyennel van baja
22/27 anonim 

válasza:

Igen muszáj. Nem a 60-as években vagyunk, hogy a szőrös hippi igénytelenség menő legyen.
23/27 anonim 

válasza:

"hanem azért mert ha a többi csaj meglátja akkor addig "baszogatják" a csajt amíg el nem tünteti a szőrt."
Ki mutogatja másoknak a punciját?
24/27 anonim 

válasza:

#21: Irónia eccsém, irónia. -.- Végigolvastad? Nyilván nem, mert akkor talán leesett volna. De még oda is írom nagy betűkkel, hogy irónia következik. De te megeszed.
Minek is hajigálok gyöngyöt disznók elé...
25/27 anonim 

válasza:

Nekem még a kedvem is elmegy a szextöl , és merevedésem se lessz .. Szerintem szedd le .
26/27 anonim 

válasza:

nekem az jön be ha szőr van, de a konkrét hüvely körül meg semmi, szóval ott elől legyen :P
27/27 anonim 

válasza:

Nekem nagyon tetszik! A szőrös punci az igazi! Csupasz puncijuk a kislányoknak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!