Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös természetes punciju lányokról mit gondolnak a pasik ha meglátják? Muszály leszedni ha tetszeni akarok?
P-p-P-p-P > mikor köpködöm ki a punciszőrt a számból. :D
Nem baj az, ha szőrös, csak dzsungelharcos ne legyen. Ha rövidre van nyírva, az még szexibb is. Muszáj, nem pedig muszály, csak szólok. :)
Mennyire szőrös?
Engem nem zavar a szőr, sőt. Ha nem túl hosszú és valamennyire rendbe van rakva akkor nincs baj vele. Ha túl hosszú akkor az orálban zavar, de nem annyira, hogy ne csináljam, csak max kell egy törölköző az ágyba.
A frissen borotvált engem jobban zavar, mert szúr mint a fene! Plusz lehet kicsattan a csaj, pattanások, a bőr nem elég simulékony stb. Főleg ha nem szedik le profin.
Szóval inkább egy kevés szőr.
Nekem nem tetszik, elvárom, hogy a nő szőrtelenítse az intim területét.
De vannak olyanok, akiknek tetszik a szőrös punci, szóval keress olyan pasikat.
- Light -
Itt az oldalon több olyan véleményt olvastam már férfiaktól, akik azt nyilvánították, ki, hogy bejön nekik a szőrös punci. Keress vissza a régebbi topikokba, (vagy nézz szét akár ebben is), és írj rá a fickókra.
Ha élőben ismerkedsz, akkor meg előbb-utóbb kiderül, hogy ki az, akinek tetszenél, és ki az, akinek nem.
- Light -
3!
Te akkora fhasz Vagy hogy bhaszni lehetne Veled!
Ne sertodj meg jo indulatbol irtam!!
Ez olyan mintha azt kerdeznenk , hogy kell egybe mondani angolul , hogy Buszkigyo?
Amugy csupaszon a finom mert a francnak kedve a kepembol huzogatni a szorszalakat...
Nekem ne irj. Nem birom a porosz kucsmat a csajok laba kozott.
39F
<IRONY>
Fúúú, olyan ronda ha a szőrös punci, hogy valami undorító.
Kinek is kéne egy ilyen szőrös csaj, nem? :P
</IRONY>
Na ki nem csinálná meg Denise Richardsot fiatalon (de akár most is, bár most már ő is borotválja)???
Nincs baj ha szőrös a cica, csak legyen karban tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!