Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van lehetőség még 40 éves kor felett új praktikákat belevinni a szexbe?
Eléggé ellaposodott a szex a partneremmel és ő nem hajlandó semmi újat kipróbálni, csak a megszokott dolgok érdeklik ágyban párnák között, egy-két póz és semmi extra. Szerintetek hogyan lehetne kicsit feltüzelni a dolgot?
Nem vagyunk együtt olyan nagyon régóta, 6 éve lesz lassan de már nagyon tanácstalan vagyok.
40 plusszos Nő
Mindig van lehetőség !
Próbáltad már máshogy másként kezdeményezni a szexet ?
Sok mindent bevetettem már, próbáltam új dolgokat belevinni (különleges helyek, új pózok, vadabb dolgok), de hamar visszatért minden a megszokott kerékvágásba.
Nem tudom, hogyan lehetne kizökkenteni. Ha féltékennyé tenném vagy szeretőt tartanék szerintem nem oldana meg az sem semmit, talán annyit hogy nekem jobb lenne a szex...
Szerintem vegyél valami szexi rucit,amivel felhúzod egy kicsit,meg próbálj nőiesen viselkedni,elegánsan öltözni,hogy legyen hozzád kedve.Gyanítom már öreg vagy neki,fiatalabb kell...Legyél az ágyban kezdeményezőbb,ha picit látod,hogy megtörni látszik,akkor mondd neki,hogy valami programod van számára...engedje,hogy bekösd a szemét.Aztán készíts oda bilincset,amivel megbilincseled.Ha van vannak selymes kendőid,sáljaid,az még jobb...az nem olyan ijesztő.A sáljaiddal izgathatod a testét és a nemi szerve vége alatt...plusz a heréin...nagyon fel lehet vele húzni egy pasit.A későbbiekben tovább is mehetsz a kötözésben,elfenekelheted,megbüntetheted picit,persze csak érzéssel és akár teljesen ki is szolgáltathatod magadnak...tőled függ,hogy kötözöd meg,mit csinálsz vele.Szerintem a pasik titkon szeretik,ha a nő uralkodik rajtuk az ágyban. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!