Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ra lehetőség?
Figyelt kérdés
Megmondom az oszintet, reg voltam egyutt csajjal itt lakok egy koliban es azon gondolkoztam, hogy valamelyik csajszihoz bekopogtatok es megkerdezem tolle, hogy kiveri e nekem. Nem is a lefekvesen gondolkozok hanem szimpla kezimunka, nagyon jol esne.
Szerintetek ilyen letezik, sikerrel jarhatok?
#kézimunka #Kiverje
2016. febr. 20. 17:24
1/7 anonim válasza:
idióta vagy. az lenne a minimum hogy pofán vágnálak.
2/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki. Kockázat nélkül nincs siker. Lehet hogy csak a 7. fogja megtenni, de ne add fel.
3/7 anonim válasza:
az ugye stimmel h ez szexuális zaklatás...?
4/7 anonim válasza:
Ha a kérdező megfelelően viccesen teszi fel a kérdést a megfelelő lányokhoz(előzetesen fel lehet mérni ki nyitott ilyesmire) nem lesz gond.
5/7 A kérdező kommentje:
Vegre valaki!
Kiraly vagy veszed a lapot!
2016. febr. 20. 17:39
6/7 anonim válasza:
Magyar nők!! szerintem kudarc!!!
7/7 anonim válasza:
'hogy bekopogtass és kérdezz akármit? Persze, hogy van lehetöség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!