Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik megdugnak egy csajt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megdugnak egy csajt, azok miért nem hülyítik tovább?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, és nekem ilyen nem volt még, de ezt sose értettem. Mert ha megvolt, odavan érte a csaj, akkor akár párhuzamosan tolhatná a hülyítésüket, erre sokan otthagyják őket, nem keresik, semmi.

Bocsánat a nőktől, hogy ötletet adok a férfiaknak.

2016. ápr. 23. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szex utan nem keresem többet az azért van mert nem volt emlékezetes... Ami meg nemjó nekem azt minek ismételjem meg?
2016. ápr. 23. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert a csaj teljesítménye nem volt jó az ágyban és/vagy nem akarják, hogy az ember fejére nőjön és folyamatosan hisztizzen.
2016. ápr. 23. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
de miért nem éri meg még egy rossz szexet is tartalékban hagyni? ínséges időkre? vagy olyan nektek nincs?
2016. ápr. 24. 11:02
 4/5 gyuripapa21 válasza:
Mi az,hogy rossz szex ? A szex az mindig jó ! :D
2016. ápr. 25. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Aki nem szórakozik tovább a csajjal, azért általában nem a szűz srác kategória, szóval ritka az ínséges idő...

Nekem volt már, de akkor sem érdekelt a csaj és nem csináltam vele, de jó volt a tudat, hogy ott van tartaléknak.

2016. ápr. 25. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!