Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért hülyitik a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért hülyitik a lányok a fiúkat, hogy nem számít a méret?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és minden nő ezt mondja de közbe meg amikor csajok dumálunk hirtelen mindenkinek a nagy kéne!
2016. febr. 10. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert a nők képmutatóak és buták, tisztelet a kivételnek.
2016. febr. 10. 22:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos meretig nem szamit :D Marmint 14 centitol okes. Es ugy mindegy hogy 14 vagy 17. De azert mar egy 10 centissel nem igazan tudnek mit kezdeni:D
2016. febr. 10. 22:51
 3/13 anonim ***** válasza:

Gondolom nem akarnak megbántani embereket olyan dolog miatt amiről nem tehetnek és nem tudnak mit kezdeni.

Ha nem hülyítenének minket akkor a férfiak 80%a komplexusokkal küzdene de még így is, hogy van pár kedves nő aki egy átlagosra rámondja, hogy okés a férfiak minimum30%a komplexusos a mérete miatt :D

2016. febr. 10. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem az átlagosnál nagyobb és vastagabb sok így én ezért mondom.

A többiek nevében nem beszélhetek.

2016. febr. 10. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4-est erősíti meg az én esetem is... nekem az átlagostól nem sokkal de kicsit hosszabb meg vastagabb, tényleg csak kicsit... és sokan említették már hogy "az sem lenne baj, ha picit kisebb méret lenne" mert bizonyos helyzetekben kellemetlen.

24/F

2016. febr. 10. 23:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Először is döntsük el, hogy fiúkról vagy férfiakról, illetve lányokról vagy nőkről beszélünk. Egy lány számára egy srác farka első sorban látványelem (ami vagy tetszik vagy nem), míg egy nő számára eszköz.

Másrészt szép dolog az idol, csak a valóságban nem feltétlen elérhető. (Konkrétabb megfogalmazásban egy 10"-es, helyes, értelmes, heteroszexuális, a szex során a nőre is odafigyelő, hűséges srác nem feltétlen fog egy olyan átlagos "lánynál" megállni, mint azok az átlagos lányok, akik ábrándoznak róla.

Szóval ez nem hülyítés, egyszerűen két lábbal állás a földön.

2016. febr. 10. 23:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Utolsonak igaza van! Egyaltalan nem mind1,h lanyrol,vagy norol van szo!

Amikor lany voltam en is a nagyrol "almodoztam",megis atlagos volt a paromnak... (16cm es 3-4cm kozotti vastag) akkor a baratnokkel mindig a nagyrol beszelgettunk... Aztan most,h mar nem lany vagyok,kifogtam egy olyat,amit konkretan az alkaromhoz tudnek (majdnem) hasonlitani es bizonyos helyzetekben tenyleg nem tul jo! Hazudnek,ha azt mondanam,h nem elvezem,mert eddig o az egyetlen,akivel huvelyi orgazmusom tud lenni minden szex alkalmaval tobbszor is,de bizonyos helyzetekben tenyleg kellemetlen tud lenni...

2016. febr. 10. 23:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Sose álmodoztam nagy (hosszú) farkú pasikról. :D Kb 10-18 cm között rendben van számomra. Én inkább vastagságról álmodoztam. De a páromnak a 4 cm vastagságával is jókat szexelünk. Amikor összejöttem vele, nem érdekelt a farokmérete, mert tényleg nem számít, nem az alapján választok. Ami jár hozzá, utána abból hozzuk ki a legtöbbet.

31N

2016. febr. 11. 01:40
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
KI MONDTA HOGY NEM SZÀMÌT A MÈRET ?? MIÈRT NE SZÀMÌTANA ?? ÈS MIÈRT VAGYUNK EZÈRT BUTÀK ?? AKKOR A PASIKNAK MIÈRT TETSZIK A NAGY MELL , MEG A VÈKONY LÀNYOK ?? AKKOR ŐK IS BUTÀK ??? EZEK SZERINT MINDEN OKOS, ÈRTELMES, IGÈNYES PASI A CSÚNYA ÈS KÖVÈR NŐKRE IZGUL ?? AKI NEM AZ MEG MIND SZEMÈT, LELKETLEN DÖG ??
2016. febr. 11. 07:22
 10/13 electroman75 ***** válasza:

Én azon szoktam nevetni amikor írogatják hogy 20cm hossz és legalább 6-7cm átmérő vagy ez feletti farkat kívánnak. Megkérdezem tőlük hogy egy fél literes sörös doboz méretű farkat bevállalnának-e? Erre a válasz hogy nyomd anyádba.

Jelzem hogy ezen doboz mérete 168x66,2mm. Hát ennyit a matekról:((

2016. febr. 11. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!