Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes randizni olyan lánnyal, aki egyszerűen "nem hajlandó"?
... már chateléskor szóba került, hogy ő márpedig senki kedvéért nem hajlandó változtatni az ötlözködésén. Nekem pl. nem mindig tetszenek a magassarkús, műkörmös lányok, a "kevesebb néha több" alapon legyen jó alakja, de öltözködjön visszafogottabban.
Nekem kifejezetten tetszik a francia bugyi ( [link] ), neki meg nem. Hogy randizzak, hogy közeledjek egy olyan lányhoz, aki még a találkozó előtt kijelenti, hogy ő "nem hajlandó" változtatni?
Én úgy vagyok vele, hogy akivel együtt vagyok, és jobban szereti rajtam az inget, mint a pólót, annak igyekszem a kedvébe járni.
Szerintem az ilyen lányok többsége nagyon kényes, amit utálok, de persze ez személyfüggő is...
Miért kellene a kedvében járni bárkinek is az öltözködésemmel?
Hely, időjárás és alkalom bőven határt szabhat ennek, nem kellenek további szabályzók.
Miért nem fogadod el őt úgy, ahogy van?
Már bocs, de ha kellemetlenül érzem magam magassarkúban, akkor nem fogom magamra erőltetni, csak azért hogy a párom gyönyörködhessen. A, egészségtelen, B, kényelmetlen, C, egy mokaszin vagy balerina cipő is lehet elegáns. Ez csak egy példa volt. Ne megváltoztatni akarjuk már a másikat, hanem próbáljuk meg elfogadni, ha meg nem tudjuk, álljuk odébb.
Hát ha már így előre, ismeretlenül is beskatulyázod ilyennek meg olyannak, akkor inkább hagyd a fenébe.
Mellesleg én sem fgook senki kedvéért változtatni az öltözködésemen (sem). Vagy elfogadsz olyannak, amilyen vagyok, vagy fel is csút, le is csút.
Miért kéne változtatnia? Én sem cserélném a bakancsomat csillivilli magassarkúra csak azért, mert az aktuális beszélgetőpartneremnek az tetszik... Nem mást kell megváltoztatni, hanem vagy elfogadni, vagy keresni valaki mást, aki inkább megfog belsőleg, de külsőleg is.
L/22
Azért az hogy te póló helyett inget veszel fel az nem ugyanaz a stílusváltással.
Én pl csak feketét hordok, olyan gothos stílusban, ha valaki azt mondaná neki ez a stílus nem tetszik és igenis változtassak, vagy pl. fessem át a hajam, elküldöm a halálba, nem vagyok köteles azért változtatni mert valaki úgy akarja és a csajnak se kötelező.
A te példád kb azzal egyenlő mintha a srác azt mondaná jobban szereti rajtam a szoknyát mint a nadrágot, ezzel nem kívánja meg hogy változtassak, csak hogy egy másik (de nekem ugyanúgy tetsző) ruhát vegyek fel, a kettő ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!