Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket felizgatna, ha el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket felizgatna, ha el lennétek némítva szex közben? Ha igen akkor, hogy?

Figyelt kérdés

2016. szept. 6. 17:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igazán nem szükséges mert így is elég hangtalan vagyok, de ettől még izgató és kötözésnél néha alkalmazzuk is. Kendővel pl.
2016. szept. 6. 18:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez csak jelképes amúgy vagy rendesen nem tudsz hangot kiadni?
2016. szept. 6. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok néma ha erre gondolsz, de ösztönösen nem adok ki hangot együttlét közben maximum erősebben veszem a levegőt vagy nyögök egy kicsit, szóval nincs sipítozás, sok beszéd, stb:D
2016. szept. 6. 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Szájpecek
2016. szept. 6. 19:52
 5/12 anonim ***** válasza:
A szerepjáték nem az én világom, de ha oka van a némaságnak (pl. nem vagyunk egyedül a házban, ne halljanak meg; vagy kirándulásnál szabadban szeretkezve, ahol nem szabad lebukni), akkor nagyon is izgató a dolog, és nem kell hozzá semmilyen segédeszköz, elég maga a feszültség, a tudat.
2016. szept. 6. 20:00
 6/12 A kérdező kommentje:

Úgy értem,ha ilyet játszotok,akkor az komoly vagy csak jelképes.(Hogy pl. be van kötve a szád és tudsz-e úgy hangot kiadni vagy csak nyögni)

Bocsánat,hogy nem jól fogalmaztam. :D

2016. szept. 6. 20:08
 7/12 A kérdező kommentje:

4-köszi

5-valóban izgató az is

2016. szept. 6. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Ami rajta volt bugyi, azt a számba gyömöszöli, vagy odaszorítja.
2016. szept. 6. 20:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Próbáltuk mar párszor. Bugyi ragasztó szalaggal vagy kendővel lekötve , golyos szájpecek. Előbbi hatásosabb volt.
2016. szept. 6. 22:37
 10/12 A kérdező kommentje:
8-9-Miért pont bugyival? :)
2016. szept. 6. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!