Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek bombanő aki után megfordulnak az utcán a pasik?
Ha jó tested van akkor csak a ruháiddal kell játszani. Itt egy kicsit kilátszik belőled, meg ott egy kicsit, és máris megőrülnek a pasik :)
Ami pedig fontos, az a járás. Legyen nőies. Ne úgy járj mint egy barlangi medve. Kecsesen, kihúzott háttal. Cici kitol előre, popsi meg egy picit hátra :)
Magas cipő amitől hosszabb lábaid lesznek.
Mosolyogj sokat, ne bamba vagy öntelt képet vágj.
Ennyi kezdetnek elég is lesz
Csöcs ki, idézet be!
Vicc volt, de a belsőd után nem fog senki emberfia megfordulni az utcán. Én pl a nem bombanők után fordulok meg inkább. Fura/csinos/veszélyes arc kell hozzá, átlagpopsi, a nagy mell sem a kedvencem. Ezzel viszont valószínűleg a pasik igen kis százalékába tartozom, tehát a célcsoportod nem én vagyok.
Attól, hogy magassarkóban jársz, meg vakolod magad, még nem leszel bombanő.
Javasolnám, hogy keress fel egy jó pszichológust, mert valami nincs rendben veled. Menekülsz, mert nem tudod elfogadni a múltat. Ezt a menekülést szimbolizálja az, hogy más akarsz lenni.
Eddig kellett volna nőnek lenned, beleértve azt, hogy legyen némi női tartásod is. Hagytad, hogy valakinek a játékszere legyél, most attól, hogy elmaszkírozod magad, még nem leszel jobban "nő".
A sminkkel szerintem csak óvatosan. Én pl utalom mikor kivan mázolva egy nő. Lehet akármekkora bombázó engem a természetesség jobban vonz.
Persze itt most nem azt mondom, hogy semmit ne kenj magadra, csak szolidan.
De pl az én gyengém az egy extra feszülős leggings egy falatka kis tangával, ami nem látszik alatta. Ha a punciba egy picit belevág, attól már totál kész vagyok :)
"a belsőd után nem fog senki emberfia megfordulni az utcán"
Egy mosolygós, vidám lány után többen megfordulnak, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!