Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden fiúban megfordulnak néha bi gondolatok?
Figyelt kérdés
Mit szoktatok olyankor csinálni?2013. nov. 28. 23:51
2/16 anonim válasza:
Hát szerintem nem,most fordult meg,ahogy olvastam ezt a kérdést. De ha tényleg ezen gondolkoznák,akkor fejbelőném magam...
7/16 anonim válasza:
Hát bennem igen.17 voltam mikor majd nem megtörtént egy fiuval szerencsére nem.de akkoriban sok lány elutasitott és elment a lányoktol a kedvem és a fiuknál kerestem a vigazt.persze most sem jobb a ha helyzet 21 évesen most is elutasitanak a lányok de szerencsére rájötem hogy aszekszuális vagyok igy már nem megyek a fiukhoz sem
8/16 anonim válasza:
nekem soha sem fotdult meg. Egyszeruen szamomra egy ferfi nem szexualis tema... (30, f)
9/16 anonim válasza:
én leszúrnám magamat ha ilyenre gondolok!
10/16 anonim válasza:
Érdekes válaszok. Mármint úgy, hogy mindenki tagad, ami biztos, hogy igaz, de rengeteg olyan embert ismerek, akikkel így vagy úgy beszéd téma volt a bisexualitás. Meglepő válaszokat kaptam, ám valóban csak arról volt szó, hogy megfordult a fejükben a téma a gondolat, de végül mindegyik NEM-el válaszolt, amikor rákérdeztem, hogy akkor most le feküdne egy fiúval igazából.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!