Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden fiúban megfordulnak néha bi gondolatok?
Figyelt kérdés
Mit szoktatok olyankor csinálni?2013. nov. 28. 23:51
12/16 anonim válasza:
szerintem igen.
de itt vannak a"nem" válaszok,szerintem nekik is megfordul a gondolat a fejükben aztán elhesegetik,és nem is emlékeznek rá.
13/16 anonim válasza:
Ez olyan gondolatmenet, hogy hallotta már mindenki "bmeg anyádat". Tehát senki sem mondhatja őszintén, hogy nem gondolt az anyukájával közösülésre. Ilyen értelemben bi gondolatok is minden fiú fejében megfordulnak, negatív előjellel.
14/16 anonim válasza:
Voltam már úgy,hogy a heverom mellet szexeltünk,egyágyba,de hogy még csak eszembe se jutott hogy én például rácuppanjak az övére.... pfúúú
15/16 anonim válasza:
tegnap 15:42
Lehet, hogy te nem gondoltál arra, hogy az övére cuppanj, de lehet, hogy a srác gondolataiba benne volt, hogy mi lenne, ha Ő cuppanna a tiédre. Amúgy érdekes a szitu, amit leírtál. Mondjuk én bisex vagyok, és simán bevállaltam volna, ha a haver rácuppan a farkamra, miközben a nőmmel csinálom. De nem vagyunk egyformák.
16/16 anonim válasza:
Egyszer kétszer jutottak már szembe ilyenek, de gyorsan elterelem a gondolataimat :D
16/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!