Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kizáró ok a kapcsolatra, ha egy nőnek sok partnere volt?
Ha egy pasi ez alapján ítélkezik,arról kapásból leszűröm,hogy nem az értelmesebbek közül való(értelmes ember nem ítélkezik mások felett),tehát kuka.Nem a múlt számít,hanem a jelen és a jövő.Legalábbis számomra és elvárom,hogy a másik fél is így gondolja.Direkt ezért nem érdekel,hogy kinek hány partnere volt,mert ez abszolút nem határoz meg semmit.Én lazán állok a szexhez,nem tartom bűnös dolognak,nem ártok vele senkinek :)
20L
"Ha egy pasi ez alapján ítélkezik,arról kapásból leszűröm,hogy nem az értelmesebbek közül való(értelmes ember nem ítélkezik mások felett),tehát kuka"
Na megint sír a qrva, hogy nem szűzként kezelik.
"Nem a múlt számít,hanem a jelen és a jövő"
De számit.
"Legalábbis számomra és elvárom,hogy a másik fél is így gondolja."
Akinek sok takargatni valója van az valóban elvárja.
"Direkt ezért nem érdekel,hogy kinek hány partnere volt,mert ez abszolút nem határoz meg semmit"
Nagyok sok mindent meghatároz.
"Én lazán állok a szexhez,nem tartom bűnös dolognak,nem ártok vele senkinek :)"
Egyből levágtuk, hogy innen fúj a szél.
szerintem azert, mert felnek, hogy az osszehasonlitasban alul maradnak.
nekem is neha eszembe jut, milyen volt massal. de azert vagyok azzal, akivel, mert vele nagyon jo. nem csak a szex.
soha nem dobtam senkit azert, mert korabban mas ugyesebb volt. varok, hiszen az ember is fontos, kiprobalok ezt-azt, meglatom, mire jutunk, megprobalom egyutt 'megoldani'.
meg egy problema lehet: ha korabbi rossz tapasztalat miatt nem tud a no feloldodni, mikor minden szep lehetne. de ez is csak egy kis ido es bizalom kerdese.
aki a neveltetese vagy a kozhangulat miatt elbol elutasit valamit, akar a szexen kivul, azzal amugy sincs dolgom. a kozhelyek nem erdekelnek.
Azért érthető, hogyha valaki nem akarja a világ k..váját.
Más kérdés, hogy erről hogy szerez tudomást, legtöbbször sehogy.
Az általánosítás azt jelenti, hogy általában így van.
Aki írta is biztos így értette. Mi ezzel a gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!