Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23/6-os mérettel milyen esélyeim lennének laza kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Eddig csak komoly kapcsolatom volt több mint 1,5 évig, de vége lett, és szeretnék most lazábbakat is kipróbálni. Így milyen esélyekkel indulok? Am. külsőre átlagos vagyok. 22/F2016. aug. 15. 12:00
1/7 anonim válasza:
Itt ez a minimum méret, szóval átlagos kinézettel mellé nincs sok esélyed
2/7 anonim válasza:
Azzal, hogy a farokméreteddel dicsekedsz, ami vagy kamu, vagy tényleg ennyi, azzal még nem fogsz nagyobb csajvadász lenni. Jól használd, és ne csak a farkad legyen jó, hanem úgy minden. Nem éppen a farokméreted fogja elhatározni a kapcsolatokat.
3/7 anonim válasza:
A f-aszt van neked 6 centi vastag farkad, egy sörösdoboz átmérője 62-65 mm, ezt még te sem hiszed el magadról. Hosszra lehet annyi, de vastagságot nagyon elmérted.
4/7 anonim válasza:
Nekem kétszer akkora van, és nem panaszkodhatom
5/7 anonim válasza:
Ami igaz igaz,ebből csak "szoros" kapcsolatra van több esélyed!!
6/7 anonim válasza:
Hmmm...
Anno volt egy parhonapos kapcsim
Ott pont amiatt lett vege mert az amugy atlagos pasi akkora farka volt h mar fajt rendesen
Pedig szultem is mar ...
Maga a pasi 175cm magas vekonyan sportos atlqgos kinezett semmi extra
Max a laba kozott :-D
Nem mertem le de ha mar faj a behatolas akkor az nem kicsi volt
Nem akarnek sem parternek sem lazanak ekkora szerszamot
7/7 anonim válasza:
Nekem csecsemőméretű a péniszem. Ötvenöt centi, és három kiló.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!