Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik már voltak négerrel van valami amiben mások mint a fehér férfiak?
Figyelt kérdés
kort is :)2016. szept. 1. 15:17
1/12 anonim válasza:
Több betegséget terjesztenek...
3/12 anonim válasza:
Fekete lesz a kölök mint itt a szomszédba... és ha szegényt csúfolják az óvodában ,hogy anyád csoki faxal... akkor a magyar gyerekek a bunkók!...
4/12 anonim válasza:
ne lepődj meg ha kiderül, hogy otthon van egy fekete nője is
5/12 anonim válasza:
Barátnőm szerint csak a színük és az ízük, szaguk más. Azt mondja általános tévhit hogy a négerek 24 cm feletti pénisszel rendelkeznek mert azt mondja hogy köztük is van 16-18 cm ig és inkább ritka hogy 20+-os legyen.
6/12 anonim válasza:
Hát én néger csajjal voltam és rohadt jó volt
7/12 anonim válasza:
Biztos izgi a nagy budipumpa szájával :D
8/12 anonim válasza:
ha van rá lehetőséged probáld ki, engem izgatnak a néger pasik de valószínű soha nem leszek együtt vele.
9/12 anonim válasza:
Eddig két négerrel voltam együtt.
Eggyel nyaraláson, a hotel bárjában dolgozott. Az utolsó este elhívott bulizni, és a tengerparton szexeltünk. Hatalmas volt neki! Másnap elég kényelmetlen volt a haza utat végigülni a repülőn.
Másikkal Pesten találkoztam, egy darabig randizgattunk is, de olyan fura illata volt. Nem biztos hogy azért mert néger, de zavart kicsit az illata. Viszont a szex leírhatatlanul jó volt. Jóval az átlag felett volt a mérete, és nagyon jól is bírta. Viszont a kapcsolat nem jött össze, túl nagy volt a kulturális szakadék köztünk.
10/12 anonim válasza:
Legközelebb jobb ha egyből a lovardãba mész...ez a leírás 90% ban paszolna is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!