Mostanában miért van sok fehér nő négerrel? Miben jobbak a négerek egy fehérnél?
Sokszor lehet olyat látni, de a fordítottját nem. Sokszor azzal jönnek mert a négerek izmosak meg stb. Pedig mikor voltam Amerikában megismerkedtem annyi fehér emberrel akik nagyon ki voltak gyúrva, és sok feketénél erősebbek voltak.
Miért jobb egy fekete fiú egy fehér fiúnál? Egy fehér nem felel meg? Meg nem csak az, midig amikor egy gyereknek néger az apja és fehér az anyja, akkor a gyerek mindig fekete, és mi fehér emberek a világ 8%-t foglaljuk csak el.
Felszínes rasszista barom
Ha egy nő beleszeret egy fériba akkor vele lesz, mindegy, milyen a bőrszíne
Nem nem vagyok rasszista nem utálom a négereket, csak azt akarom mondani ha így folytatjuk nem lesz többé fehér ember.
Sok fehér ember nem akarja ezt belátni, azt mondja hogy hülyeség, pedig ez igaz.
A fehérek a legkártékonyabbak az egész bolygón...
Várjunk csak, inkább a vezetőik. De lehet, hogy csak as azért gondolom így, mert én is fehér vagyok...
A természet igyekszik fenntartani a változatosságot. Mindenkinek bejön az egzotikum. Ettől kelendő.
Szerintem ez tényleg nem rasszizmus kérdése. A világ úgy jó, hogy sokszínű: vannak feketék, fehérek, ázsiaiak, stb... Olyan, mintha lenne egy tucatnyi színű festéked. Ha összekevered az összeset, mi lesz belőle? Egyszínű, sötét valami. Amint eltűnnek a rasszok, úgy eltűnik ez a sokszínűség az emberek közül is. A hab a tortán a globalizáció, multikulti, meg az ilyen hasonló "nyalánkságok". Az amcsi műsorokban, filmekben erőltetik azt, hogy legyen pozitív szerepben egy-két "kvótanéger", szóval a média is azt sugározza, hogy ez így helyes.
Nem szólok bele, kinek mi az ízlése/ízlésficama, de itt Mo.-n is egyre több ilyen fekete-fehér párt látni, "kappucsínó" kölökkel (szvsz a szüleik jól kib@$ztak velük, hogy ilyen csúnyák lettek). Ez kicsit aggasztó, de ha a statisztikákra hagyatkozunk, akkor annyira nem nagy a gond: a négerek közt a fehérekhez, ázsiaiakhoz viszonyítva kevés az intelligens egyed (tisztelet a kivételnek, mert mindig van, és erősíti a szabályt), tehát valószínű, hogy aki egy feketével kavar, az maga is butácska, azaz érte nem nagy kár.
A lényeg, nem pártolom a dolgot, meg bántja a szemem. A kérdésre válaszolva pedig valami fétise lehet annak a nőnek, aki négerrel jár, ha csak a bőrszín miatt választotta, mert hogy jajj, ez a csokifijjú de cekszi, meg olyan ekszotik... Ha nem azért, akkor lehet, csak könnyen becserkészhető volt a nőstény... Szerintem bőrszín alapján nem lehet (nem szabad) megítélni, hogy jobb-e valaki a másiknál. Hülyeség, meg ez már közel áll a rasszizmushoz.
SZERINTEM ideális esetben mindenki a sajátja közül választ magának párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!