Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem szeretnék olyan lánnyal ismerkedni, akinek volt valamilyen kapcsolata négerrel? Ha félek a nemibetegségtől és attól, hogy újraelcsábul valami négernek?
ezenkivül küld el aids tesztre. hozza az igazolást és mehet a banzai... azzal hogy visszaszeret attol meg ne félj. lehet azért hagyta ott mert nem birta a vstag brét.
ami egyébként tévhit mert nem mindne négernek nagy és vastag. (ez csak mellékessen)
Ku-Klux-Klan hagyományőrző körökben biztosan találsz olyat, aki megfelel a kritériumnak.
de ha a saját értelmi színvonaladon szeretnél barátnőt, ajánlom a Gyakorikerdesek.hu oldalt, a Szexualitás témában nézelődj 15-16 éves lányok után, akik hülyeségeket kérdeznek. biztosan találsz közöttük olyat, amelyik szeret és elfogad téged.
Stevie Wondert meg kérdezi a riporter:
és mondja csak önt nem zavarja hogy zenész létére vak?
mire ő : egyáltalán nem, az sokkal jobban zavarna ha nigger lennék xDD
vagy valahogy így van :D
amúgy igaz igaz ami leírtál.
Foley, nem kötekedni akarok, de az "afroamerikai" kifejezés elég gáz Európában. Bocsi, de attól tényleg égnek áll a hajam, amikor pl. egy szudáni származású, Franciaországban élő bevándorlót így hívnak. Mi a franc köze van neki Amerikához?
A témához szólva, teljesen megértem a Kérdező álláspontját. Én se kezdenék olyan lánnyal, aki már ilyen komolyan vette a manapság divatos multikultit. Ez tényleg nem vezet sok jóra hosszútávon...
Fogalmi zavarok a válaszok között. Afroamerikai ≠ néger. És a néger magyarban nem rasszista szó, még ha más nyelvekben az is. Magyarul a nigger a rasszista, el is szégyelltem magam, hogy ezt leírtam.
Egyébként ez nekem se férne bele. Mármint nem kellene egy olyan lány tartós kapcsolatra, akinek esetei a négerek.
Amikor az etnikumot kérdezik bármilyen kérdőívben,akkor ez a helyes kifejezés.
A fehérre,meg a "kaukázusi" még akkor is,ha nem ott él.
Csak mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!