Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha nem szeretnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem szeretnék olyan lánnyal ismerkedni, akinek volt valamilyen kapcsolata négerrel? Ha félek a nemibetegségtől és attól, hogy újraelcsábul valami négernek?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam a fajokról és rájöttem, hogy nem is hülyeség, amit állítanak, lássuk be, vannak különféle embercsoportok, akikkel sok a probléma. Akik sok veszélyt jelentenek az európai emberre és úgy látszik mostmár felnyílt a szemem nekem is ezeket olvasva. Még a gondolattól is rosszul vagyok, ha egy csaj ilyen AIDS-es négerrel akárcsak smárolt is. Nem vagyok rasszista, de ez a sok veszély, amiket olvastam, ráadásul tényleg elég fura a vallásuk a társadalmuk is az afrikai négereknek. Nagyon durva dolgokat csinálnak a gyerekekkel is például. Olyan állatiasak, nem is értem a fehér lányok hogy tudnak velük lefeküdni. Eléggé elszomorít ez engem.

2013. jún. 5. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Eleg gaz, ha igy gondolod. Na es mi van ha volt mar negerrel a csaj, most akkor mar o is diszkriminalva van?
2013. jún. 15. 17:01
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

Az nem gond, hogy nem akarsz olyan nővel lenni, aki négerrel volt, mert ezt vmiért bizarrnak tartod. Az indoklással vannak gondok... gondolom, ilyen tudást nélkülöző, de annál hatásvadászabb propagandaanyagokat olvastál. Attól, hogy néger vki, nem lesz AIDS-es, és ugyanolyan eséllyel köthetsz ki olyan nő mellett is, aki AIDS-es, és hófehér pasastól kapta el. Meg azért na, biztos van a négerek között is gyerekkínzó, de ne mondd, hogy a fehérek olyan szentek...

És az újra elcsábulás... ha te szőke vagy, és előtte barna hajúval dugott, akkor majd barna hajúért fog elcsábulni?... ezt a logikát...

2017. okt. 26. 18:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!