Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el? 18L
Nagy sírás lesz még ebből
De ha tenyleg ezt akarod akkor elso lépésként gondolom d*gasd meg magad
Vagy előbb szerződést akarsz vele aláíratni szexkapcsolatrol?
Nem biztos hogy jó ötlet ez.
De te tudod..
a legtöbb srácot nem nehéz rávenni egy kis szexre, csak be kell indítani a fantáziájukat. egy kis kacérkodás, szexi ruci, erotikus kitárulkozás és nem nagyon mondanak általában nemet. ha ő agyasabb fajta, akkor lehet, hogy el kell beszélgetnetek róla, hogy jó ötlet-e, de azért jó eséllyel így is fel tudod tüzelni annyira, hogy ne ellenkezzen.
viszont abban igazuk van a többieknek, hogy ez nem feltétlenül jó ötlet. vannak, akik képesek a helyén kezelni egy ilyen helyzetet és kapcsolatot és talán nem árt a barátságotoknak sem, ha lefekszetek. ismerek olyanokat, akiknek ezzel nincs semmi gondjuk.
viszont gyakoribb, hogy egy szexkapcsolatban valamelyik fél többet kezd akarni és a másik ezt nem akarja. sőt az is előfordulhat, hogy utána a barátságotok is megromlik emiatt, mert a sérüléseken nem tud valamelyikőtök túllépni. emiatt szokott felvetődni a kérdés, hogy érdemes-e?
Szerintem oda es vissza lenne az örömtől ha mondanád neki legyen a szexpartnered!
Nyugodtan mond meg neki!!
A szexkapcsolatra a fiúk 99% vevő. Ajánld fel neki egy kicsit meghittebb beszélgetésnél, hogy neked volna hozzá kedved, ha neki is.
Szerintem ha egy picit is bejössz neki, lecsap rá(d).
ne abból indulj ki, hogy 99% vevő erre.
Nekem is ajánlottak fel szexet barát-barátnők és nem éltem vele. Alapból nekem is sok jó-barátnőm volt, de akik igazán barátok voltak azokra én nem gerjedtem szexuálisan. Szex ide vagy oda, nem mindegy kivel csinálod és ha nincs fizikai érzelem a másik iránt úgy baromi nehéz.
Meg is romlottak a kapcsolatok ilyen után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!