Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy orgazmusom legyen?
2 éve van barátom,kb. másfél éve szeretkezünk. Már mindent kipróbáltunk, hosszabb előjáték, rengeteg új póz, játékok és még mindig nem éreztem, hogy eljött az a pont. Van egy érzés ami sokszor előfordult már, olyan mintha pisilnem kéne, de néha már a kellemetlen irányába megy el ez az inger. Szinte biztos, hogy nem kell pisilnem, mindig elintézem előtte. Mi a véleményetek erről az érzésről? Szerintem jó irányba haladok, de kéne valami plusz, hogy átmenjen orgazmusba.
(kérek mindenkit, hogy normális válaszokat adjon, nagyon sokat segítene)
Csiklóizgatás? Nekem csiklóorgazmusom van és az marha egyszerű elérni.
Bár visszagondolva, ez olyan mint a lépcsőmászás. A lépcső teteje az orgazmus, és minden lépés egyre közelebb vissz. De először mindig nehéz megtenni a lépést, mert még nem jártál arra. Aztán ha túl vagy rajta, tudod, mit kell érezned, mikor jön, akkor már onnantól gyerekjáték az egész. Szóval a lépcsőnél is, mindig visszakozol a legfelső foknál, mert nem tudod merre lépj. De ha egyszer eljutsz a tetejére könnyedén végigjárod az egész sort.
A csiklóddal próbálkozott 3x a barátod 1,5 év alatt?.....
A játék alatt vibrit értessz?
Egyébként a pisilési inger orgazmos előtt többeknél jelentkezik. Ne félj tőle! Nem fogsz pisilni. Egyszerre nemmlwhet (élvezni pisilni) ha mégis tartanál tőle próbáld kádban, vagy tőrcsikkal magad alatt 😃
Szia! :)
Nálam a legjobb orgazmust okozó póz, amikor misszionárius pózból felteszem a barátom nyakába / vállaira a lábaimat, ő pedig feltérdel, így tökéletesen ingerli a hüvely elülső falát. Illetve van amikor lovaglópózban is sikerült eléveznem, úgy hogy teljesen egyenes törzzsel mozgok rajta, vagy egy kicsit hátrébb dőlve.
Sok sikert! ;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!