Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony nő kövér pasi? (lent)
Figyelt kérdés
Vünzódhat egy vékonyabb nő(akár anorexiás is) egy kövér pasihoz és egy kövér pasi,hogy viszonyul a vékony nőhöz? Tetszik nekik vagy jobban vonzódnak a molettebbekhez?(kort és nemet is írjatok)2016. aug. 31. 12:23
1/12 A kérdező kommentje:
*ó
2016. aug. 31. 12:25
3/12 anonim válasza:
Én kövér pasi vagyok.
Vonzódok a molett és vékony nőkhöz is.
Az már egy másik tészta, hogy sem vékony, sem kövér nők nem vonzódnak én hozzám. :D
4/12 anonim válasza:
Volt ilyen pasim. Kifejezetten kövér volt és a nagyon sovány, már-már anorexiás nőket szerette/tartotta szépnek. Én kicsit husi vagyok, bennem a személyiségemet és a formás fenekemet szerette.
5/12 anonim válasza:
Szerintem a vonzalom a másik iránt nem súlyfüggő.
6/12 anonim válasza:
sokszor azért tetszik neked egy kövér alak, mert a szülőd is kövér volt és vonzódsz ehhez.
7/12 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy már kövér vagyok-e vagy csak jó úton haladok felé (183cm és 106kg) de megőrülök a vékony, akár már nagyon vékony nőkért! Persze azért ne csak csont és bőr legyen rajta, de pl egy átlagos, 165cm körüli magas és 40 kilós nő nagyon be tud gerjeszteni :) Ebből kiindulva valószínűleg egy vékony nő is simán vonzodhat - akár csak szexuálisan is - egy husimusi pasikhoz. 40+Ffi
8/12 anonim válasza:
Azt hiszem a 3-as hoz hasonlítok de a molettek felé jobban vonzódom.
21f
9/12 anonim válasza:
Én nem vagyok anorexiás, formásabb vagyok, de én a duci pasikat szeretem nagyon.😍
19/L
10/12 anonim válasza:
Kedves Előző, 19L!
Ha még azt is írtad volna, hogy az érett korosztályt. .... :)
Már menne is a privi!
40+Ffi 106kg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!