Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha 22 évesen szexuálisan vonzanak a 15-18 éves csajok?
Figyelt kérdés
Amikor 15-16 voltam, a velem egykorú csajok csak az idősebbekre buktak. Elsősorban a 15-18 éves csajokat kérdezem, el tudnák képzelni, hogy egy 22 éves pasival létesítsenek szexuális kapcsolatot?2016. aug. 31. 11:03
11/18 anonim válasza:
#10 ne általánosits kérlek! Nem minden 15-16 éves éretlen kisgyerek ,igen is van olyan tizenéves aki sokkal érettebb némely huszonévesnél ,és ez nemtől független
12/18 anonim válasza:
#11:
Csak ők az elenyésző kisebbség és ez róluk csak megismerkedés után derül ki, nem ránézésre.
13/18 Noren1989 válasza:
Nem, nem baj, nekem is bejönnek, csak nincsenek jó tapasztalataim a személyiségüket illetően. Bár...most beszélgetek exem hugával ;)
14/18 anonim válasza:
A 15-16 évesek nagyon is gyerekek még,9-10.-esekről beszélünk...azok is,akik érettnek mondhatóak közöttük,még álomvilágban élnek,aminek semmi köze a felnőtt léthez,azt gondolják,hogy van szőke herceg fehér lovon és örökké együtt lesznek az első szerelemükkel blabla.Tapasztalatlanok.De nekem testileg is gyerekesek még,17-től fölfelé már oké.
15/18 anonim válasza:
Az igaz, hogy kevesebbet tudnak az életről. De pont ezért vonzóbbak, még nem rontotta meg őket az élet.
16/18 anonim válasza:
#15 nem mindenkit ront meg az élet :D
17/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz! Az már nagyobb gáz, hogy engem is vonzanak, pedig én már túl vagyok a 4. X-en! Nyilván ez a vonzalom abszolút szexuális jellegű és nem a gondolkodasuknak és az agyuknak szól, hanem a korukbeli sokkal fejlettebb testüknek! De tény, hogy azért sokan vannak közöttük, akiknek a gondolkodása is meghaladja a korát! :D. 40+Ffi
18/18 anonim válasza:
Engem vonzanak az idősebb pasik és el is tudnék képzelni velük szexuális kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!