Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha 22 évesen szexuálisan vonzanak a 15-18 éves csajok?
Mivel a legtöbb 15 éves sem 15 évesnek néz ki szerintem nem meglepő. A fiatalabb lányokat már a tény hogy egy "idősebbnek" tetszenek felcsigázza.
Egy 18 és egy 22 éves szexuális kapcsolatával mi a probléma? Szerintem átlagos :)
Miért lenne gáz?Csomó 16-18 éves lány jár 20 fölötti pasival.Most épp az a korosztály vonz,lehet később az idősebbek fognak,de lehet 40 évesen is a gimis lányokra fogsz bukni.
Engem meg a 18-20 éves pasik vonzzanak,az idősebbek általában nem :D
20L
"Elsősorban a 15-18 éves csajokat kérdezem" És ezt egy 18+-os kategóriában? Persze itt vannak, de úgy is törlik a válaszuk, ha megadják a koruk :-P
Mondjuk én azért a 15-16 évest gáznak tartom, attól, hogy testileg fejlettek még agyban gyerekek nagyon. Te egy felnőtt férfi vagy, ők meg hozzád képest kislányok. 17-18 évesek már rendben vannak a te korodban kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!