Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni leblokkoltság ellen?
Figyelt kérdés
A baratnommel tobbszor is probaltunk szeretkezni, nyalakodunk meg minden jo, de viszont ugymond nem merem vagy nem tudom hogy irjam le, ooohm alulrol hozza erni, pedig nagyon kivanom ot de valami visszafog megis, es nem ertem miert, mitol van ez? :(2016. aug. 31. 00:58
1/4 anonim válasza:
Mondd el a barátnődnek. De ezt most viccen kívül. Kérd meg őt, hogy vezesse a kezed a bugyijába és irányítson téged. De ha kussolsz az ilyen gátlásaidról, félelmeidről, akkor ne lepődj meg, ha nem fog történni semmi sem, vagy valami rosszabb, amire nem számítottál.
22/L
2/4 anonim válasza:
Tehát nyalni szereted, de nem mered megfogni? Szerintem hagyd szegény lányt. Nem kell neki ilyen szexuális élmény, férfi kell aki férfi tud lenni, határozott és tudja hogyan kell hozzányúlni egy nőhöz. Ez nagyon gáz.
N.
3/4 anonim válasza:
A nyalakodást csókra érti. Mi másra értheti ha hozzá sem mer érni? Amúgy az ilyeneknek minek csaj? Csak elkúrja az életét!
Dugni is nem próbálni kell, hanem csinálni!
4/4 anonim válasza:
Ha 13 éves vagy, akkor ez még normális is lehet és tényleg mond el neki és együtt fedezzétek fel a dolgot. Viszont ebben az esetben sicc a 18+-os kategóriából :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!