Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni nőként az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni nőként az ellen, hogy a pasi ne féljen attól görcsösen, hogy terhes leszek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Küld el pszichológushoz és világosítsd fel róla, hogy melyik védekezési módszer milyen hatásos, vagy hogyan is kell használni, hogyan működik!
2016. aug. 28. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem aggaszt hogy a lány terhes lesz-e.
2016. aug. 28. 09:23
 3/6 icu75 ***** válasza:
Beszélj vele szerinte mi az a fogamzásgátlási módszer amit ő legbiztosabbnak tart. Ha pedig szinte paranoiásan retteg akkor ne szexeljen,keress mást.
2016. aug. 28. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Szedj foggátlót :)
2016. aug. 28. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Kísérd el egy hereeltávolító műtétre.

22/L

2016. aug. 28. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én inkább elég erősen elgondolkodnék a kapcsolatunkon, hogy miért hiányozhat a bizalom. Egyébként az, hogy felvilágosítást kap a fogamzásgátló módszerekről, te nőként még átverheted azzal, hogy azt mondod neki, hogy szedsz fogamzásgátlót, holott közben nem is. Vagy például kiszúrhatod az óvszereket is egy tűvel. Én kétlem, hogy csak úgy simán a teherbeeséstől félne.
2016. aug. 28. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!