Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tiltott gyümölcs mindig édesebb? Tudom, közhely, de mégis miért?
Figyelt kérdés
Magamból kiindulva is, sokkal nagyobb kihívás elcsavarni egy nős férfi fejét, mint egy szingliét. Miért van ez?2016. aug. 30. 23:21
1/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Talán mert a szingli férfi keres is partnert a foglalt meg nem???? Nyilván nagyobb kihívás..
2/9 anonim válasza:
Nagyapának olyan finom szilvája van, de nem nyúlhatok bele, mert pálinkát akar belőle főzni :(
3/9 anonim válasza:
Egyik barátnőm pasija iszonyatosan bejön,meg is volt mindig közöttünk a kémia :) Tiltott gyümölcsök vagyunk egymásnak,épp ezért egyszer ittasan nemis bírtunk ellenállni a kísértésnek és lefeküdtünk...valahogy minél "tiltottabb" valaki,annál jobb érzés,ha megkapod.
4/9 anonim válasza:
Ezt jobb helyeken úgy mondják: a foglalt f..sz finomabb.
Miért van ez? Mert egy érzelmileg éretlen kis r* vagy.
5/9 anonim válasza:
Mert ostoba vagy, mint egy csizmatalp?
6/9 anonim válasza:
Mert ha egy pasinak van felesége, akkor nem te vagy az ügyeletes jó csaj. Nemnfog odamenni hozzád megalázkodni, lesz*ja a fejed. A kicsi egód eut nem képes feldolgozni, ezért képes vagy szétbarmolni egy házasságot, hogy abban a pillanatban neked jobb legyen. Undorító vagy.
7/9 anonim válasza:
#6 kettőn áll a vásár,ha a férjet lehet vinni,vigyék is...ha annyira szeretné a feleségét,nem csalná meg.Nem csak a harmadik fél a hibás.
8/9 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a szánalmas rib*c mentő dumát. Csak azt írta, hogy házas faszikra nyomul. Azt nem írta, hogy Hányszor jár sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!