Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar chaten erdemes a szexre terelni a szot, vagy csak talalkozaskor? Es hogyan?
Figyelt kérdés
A masik kerdes, azt vettem eszre, hogy egyre tobb lany (a tobbseg) komoly kapcsolatot keres a tinderen. Ez igy rendben is van, de hogy erdemes kiszurni azokat, akik csak szexet akarnak? Ha chaten rakerdezek egy "komoly" lanynal a szexre, az torli a kapcsolatot, holott lehet, hogy eloben arra tudnam terelni a beszelgetesunket. Hogy kell ezt csinalni?2016. aug. 30. 10:29
1/5 anonim válasza:
Beszélgetésből ki lehet szűrni. Nem kell egyből arra terelni
2/5 A kérdező kommentje:
Mit mondjak, hogy mondjam, hogy lehet kiszurni?
2016. aug. 30. 11:10
3/5 Camorri válasza:
Én eddig nagyon sok csajjal beszéltem a szexről chaten. Persze csak akkor hoztam fel a témát, ha már észleltem, hogy tetszem neki. De addig véletlen sem hozom fel a témát. De ha véletlen túl korán hozom fel, akkor bocsánatot kérek, és másról chatelünk tovább....
(20F)
4/5 anonim válasza:
Nem értek egyet a 3-assal. Szerintem az elején érdemes tisztázni ki mit akar. Később ezzel megbánthatod és akkor elfecsérelted az időd.
5/5 Sunshinedoll válasza:
Nem, én kifejezetten visszataszítónak találom, ha ismerkedéskör az illető állandóan ezt a témát forszírozza. Ha valahogy nem jön fel a téma, akkor felejtsd el. Baromi gáz ezt firtatni.
Fejleszd a kommunikációs és emberismereti készségeidet, és akkor ki fogod tudni szűrni, ki az, aki komolyan gondolja, ki az, aki nem. Tudom, hogy ezt nem tanítják suliban, de a felnőtt párkapcsolatok témában ezt már illik tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!