Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nagy része miért akar legelső találkozáskor nyelves csókot adni?
Figyelt kérdés
Valaki adna részletes leírást hogy miért nyelves miért nem francia mondjuk?2016. márc. 14. 21:24
1/10 anonim válasza:
A francia csók a nyelves csók életem. Egyébként pedig, nyilván máshogy vannak szocializálva, mint amit te elvárnál. Ismerkedj más típusú fiúkkal, mint akikkel szoktál, más közegből válaszd ki őket.
2/10 anonim válasza:
a nyelves meg a francia ua xd
am meg azért mert a nők irtó szexik legalábbis akikbe bármit is dugni akarnék szóval ennyire egyszerű.
3/10 anonim válasza:
Számomra a csók az csók. Nem teszek ezek között úgy különbséget, mint te.
Nincs semmi oka annak, hogy éppen az egyiket vagy a másikat adnám, mert nekem a kettő egyforma jelentésében és mindenben is.
Inkább én kérdezek vissza neked, hogy nem tök mindegy?
5/10 A kérdező kommentje:
Igen észrevettem nem franciát akartam irni sry
2016. márc. 14. 21:28
6/10 anonim válasza:
Hát azért én se nagyon örülnék neki,hogy ha neten megismerkedek egy sráccal,akkor első találkozáskor már belém dugja a nyelvét és a számban matat...elég a pofimra egy cuppanós,aztán majd alakul az később,bár lehet 24 évesen én vagyok öreg ehhez. :(
7/10 anonim válasza:
Az a randin múlik, hogy a végén mi lesz.
- szia
- puszi
- csók
- szex
Nekem mindegyik fajta volt már. A lényeg hogy az ember érezze, hogy hányadán állnak.
Egy langyos, vacak randi végén ne legyen már nyelves csók.
8/10 anonim válasza:
Ha nyelvessel támad első randin és nem puszival, akkor elég sanszos, hogy csak ágyba akar vinni...
9/10 anonim válasza:
Nem feltétlen igaz, hogy ha valakit lekapsz az első randin csak dugásra kéne. Fiú létemre mondom.
10/10 anonim válasza:
Ha a randi szar, max puszi arcra.
Ha jó,csók. Csakis nyelves, szájrapuszi az semmi.
Mi ebben a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!