Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a 80A mellméret kicsinek számít?
Figyelt kérdés
Eddig 3 fiú láthatta, nagyon nem voltak megelégedve vele, emiatt nem tudom elfogadni magam. Melltartó nélkül még nem is szexeltem.
23/L
2016. aug. 29. 21:42
21/30 A kérdező kommentje:
Azért azt megjegyzem, hogy valaki(k)nek tényleg semmi sem jó.
Egy ismeretlen írt, ismerkedni akart. Mondtam, hogy nem, nem állok rá készen, örülök, hogy kicsit magammal foglalkozhatok. Megkaptam az önző jelzőt, valamint azt, hogy gyilkológép leszek, mivel orvos leszek. :D vicces.
Na csak azért írtam, mert úgy látszik az sem jó, ha valaki okos...
2016. aug. 29. 22:43
22/30 anonim válasza:
Nekem is kis mellem van ( 75A ) de a baratom a kis mellet preferalja inkabb, de am annyira nem erdekli mert inkabb popsira gerjed. Szoval az a lenyeg h olyanpasi kell neked aki popsi preferalo tipus, vagy olyan aki normalis es el tud fogadni olyannak amilyen vagy es nem a kulsod az elsodleges szempont nala ;) . En szurkolok neked ;)
23/30 anonim válasza:
Igen, kicsinek számít, és akkor mi van? Ha tényleg orvosira jársz, akkor tudhatnád, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is, például kevéssé kátrányos alveolusok, vagy jól filtráló nefronok.
24/30 A kérdező kommentje:
Attól még mert orvos leszek, vannak erzeseim, nőből vagyok, ezek egészen kislánykori sérelmekből IS jöttek. :)
2016. aug. 29. 23:36
25/30 anonim válasza:
Kicsi, de semmi baj nincsen vele. Nem a méret a kinézet számít.
27/30 anonim válasza:
Visszakérdeznék: A 13 cm hosszú és 4 cm vastag fütykös kicsinek számít? Kérdező?
28/30 A kérdező kommentje:
Szerintem abszolút nem. Nem is értem azokat a lányokat, akik nagyobbra vágynak... komolyan. Nekem már ez is fájna ha nagyon keményen csinálnánk. :D Nincs vele gond. Sose voltam nagy péniszű fiúval.
2016. aug. 30. 13:11
30/30 anonim válasza:
Kicsinek számít. Nézz meg egy boltba C-D-s melltartókat, az az átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!