Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a 80A mellméret kicsinek számít?
Figyelt kérdés
Eddig 3 fiú láthatta, nagyon nem voltak megelégedve vele, emiatt nem tudom elfogadni magam. Melltartó nélkül még nem is szexeltem.
23/L
2016. aug. 29. 21:42
1/30 A kérdező kommentje:
Sokan kérdezték privátban: 170 cm es 63 kg vagyok. Normális az alkatom, nem vagyok olyan vékony.
2016. aug. 29. 21:44
2/30 anonim válasza:
Én sajnos így nem tudom megmondani, kép kéne, de gondolom az nem pálya :(
3/30 anonim válasza:
Nekem pl. az agyad mérete számít.
4/30 Malanana válasza:
Szal széles hátad van kis cicikkel uszonö alkat...igen a 80a körméret a betü meg a kosár A meg kicsi
5/30 anonim válasza:
hát igen, amúgy kép kellene. De először is olyan pasit találni aki úgy fogad el ahogy vagy!
7/30 anonim válasza:
Figyelj kedves, aki olyannak szeret amilyen vagy az elfogad téged. Ezek szerint az a 3 fiú nem szeretett eléggé..
21/L
8/30 A kérdező kommentje:
Mondhatjuk, hogy széles hátam van, mivel sokat sportolok, de nem olyan a hátam mit egy úszónak.
A fenekem rendben van, megvagyok vele elégedve, de eddig mindig úgy tapasztaltam hogy "jó-jó, de a cicid fontosabb". :/
2016. aug. 29. 21:49
9/30 anonim válasza:
Második vagyok. De egyébként egy kis mell is lehet szép. Nyilván A kosárral nem óriási, de nekem volt egy barátnőm, A kosaras volt. Imádtam azokat a ciciket. Volt már nagymellű barátnőm is, de ha kell mondani, hogy kié volt a legjobb, akkor tuti a pici cicis exem nyerne. Szóval nem kell emiatt rágódnod, ha valaki szeret, akkor elfogadja, sőt tetszhet is neki. :) 23/F
10/30 Malanana válasza:
Én meg azt tapasztaltam h mindeni seggre megy...mellesebb vagy de ha nem elég jo a segged akkor nemjo...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!