Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a 80A mellméret kicsinek számít?
Eddig 3 fiú láthatta, nagyon nem voltak megelégedve vele, emiatt nem tudom elfogadni magam. Melltartó nélkül még nem is szexeltem.
23/L
Igen igazatok van. Mindenesetre hosszú lesz az út, mire elfogadom magam. :/
Orvosi egyetemre járok, ott csak tapló fiúkkal találkoztam eddig. Nagyképűek és el vannak szállva maguktól. Olyan barátnőt akarnak maguk mellé akivel villoghatnak... mint aki a poszterről jött le.
A 80A kicsi mell.
Ezen nincs mit tárgyalni, az átlagnál kisebb, igen. De nem baj az, akik nem voltak megelégedve vele, azok sz-rjanak sünt.
Kinézetre sajnos mindig találok olyat, akinek szebb az arca, szebb a haja, szebb ez, szebb az. :D Innentől tovább nem is megyek, hiszen a belső tulajdonságait nem ismerem.
Nem tartom magam csúnyának amúgy, de az túlzás, hogy tapadnak rám a fiúk. Általában mindig olyanok kezdeményeznek, akik nekem nem tetszenek. Pedig nincs nagy elvárásom: udvarias, humoros, jó beszélőkéje legyen. Ennyi. Kinézetre sincs ideálom. Úgyis a kisugárzás dönt. :)
Na de mindegy, tény, hogy mi (én) lányok sokat rágódunk ilyeneken. Változtatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!