Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, a 80A mellméret kicsinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, a 80A mellméret kicsinek számít?

Figyelt kérdés

Eddig 3 fiú láthatta, nagyon nem voltak megelégedve vele, emiatt nem tudom elfogadni magam. Melltartó nélkül még nem is szexeltem.

23/L

2016. aug. 29. 21:42
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Igen igazatok van. Mindenesetre hosszú lesz az út, mire elfogadom magam. :/

Orvosi egyetemre járok, ott csak tapló fiúkkal találkoztam eddig. Nagyképűek és el vannak szállva maguktól. Olyan barátnőt akarnak maguk mellé akivel villoghatnak... mint aki a poszterről jött le.

2016. aug. 29. 21:56
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ne remegj ra erre, teljesen felesleges. Ugyan nem lattam, de biztos vagyok benne hogy semmi gond nincs a melleiddel. Akik meg igy kijelentettek neked hogy kicsik a melleid, eleg bunkok voltak, ne is foglalkozz ilyenekkel. :) Nekem pl az osszkep a fontos kulsot tekintve, de meg attol is fontosabb helyen allnak a belso tulajdonsagok. Ha pl 2 ertelmes szot nem lehet beszelni egy adott lannyal, akkor tolem aztan akarhogy is kinezhet, nem kelti fel az erdeklodesem semmilyen teren.
2016. aug. 29. 22:05
 13/30 A kérdező kommentje:
Megpróbálom betartani, amit írtál. :) köszi!!
2016. aug. 29. 22:08
 14/30 anonim ***** válasza:
Nincs kicsi mell, max. csak nem egyenes hozzáállás a másikhoz.
2016. aug. 29. 22:15
 15/30 anonim ***** válasza:
Nincs mit, orulok ha segithettem. Ha elbizonytalanodsz, csak tedd fel magadnak a kerdest hogy mivel jobb egy masik no (akar nagyobb mellu) mint te. A helyes valasz pedig az hogy semmivel. :) Ha orvosi egyetemre jarsz akkor biztos hogy okos csaj vagy, amit (sajnos) a tapasztalataim alapjan nem sok ember mondhat el magarol. Legyen az akar ferfi akar no. :) A bunkokra meg ugy tekints hogy egyszeruen nem erdemelnek meg teged, es kesz.
2016. aug. 29. 22:18
 16/30 Sunshinedoll ***** válasza:

A 80A kicsi mell.

Ezen nincs mit tárgyalni, az átlagnál kisebb, igen. De nem baj az, akik nem voltak megelégedve vele, azok sz-rjanak sünt.

2016. aug. 29. 22:22
 17/30 A kérdező kommentje:

Kinézetre sajnos mindig találok olyat, akinek szebb az arca, szebb a haja, szebb ez, szebb az. :D Innentől tovább nem is megyek, hiszen a belső tulajdonságait nem ismerem.

Nem tartom magam csúnyának amúgy, de az túlzás, hogy tapadnak rám a fiúk. Általában mindig olyanok kezdeményeznek, akik nekem nem tetszenek. Pedig nincs nagy elvárásom: udvarias, humoros, jó beszélőkéje legyen. Ennyi. Kinézetre sincs ideálom. Úgyis a kisugárzás dönt. :)

Na de mindegy, tény, hogy mi (én) lányok sokat rágódunk ilyeneken. Változtatok. :)

2016. aug. 29. 22:26
 18/30 A kérdező kommentje:
Valóban kicsi a 80A, rosszul tettem fel a kérdést. Inkább úgy hangzott volna, hogy a többségnek vonzó-e ez a méret.
2016. aug. 29. 22:27
 19/30 anonim ***** válasza:
Kommentet írsz, de válaszolni nem válaszolnál. Grat.
2016. aug. 29. 22:27
 20/30 A kérdező kommentje:
Bocsi, kaptam vagy 20 levelet...
2016. aug. 29. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!