Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem jobbá a barátommal a szexet?
Figyelt kérdés
Még nem régóta vagyunk együtt, de kicsit ellaposodott a dolog, kedvem sincs hozzá sokszor. Megpróbálnám fellendíteni, izgisebbé tenni, hátha újra olyan lesz, mint rég. Igazából nem akarok se beöltözni, se új dolgokat/pózokat kipróbálni (amúgy sok pózban szoktuk).
Ki mit ajánl?
2016. aug. 29. 21:33
1/6 A kérdező kommentje:
22l
2016. aug. 29. 21:33
2/6 anonim válasza:
És honnan kellene tudni, hogy milyen volt rég (most akkor régóta szexeltek vagy nem?) Csináld akkor úgy ahogy régen. Ha nem vagy nyitott új dolgokra, akkor ikább hagyd. Jobb lesz neki és neked is.
N.
3/6 A kérdező kommentje:
rég=fél éve, amióta szexelünk
rég: alig vártam a szexet, mindig kezdeményeztem
most: semmi kedvem az egészhez, beszélni se akarok róla a barátommal, viszont szívesen masztizom
2016. aug. 29. 21:40
4/6 anonim válasza:
Mi egy éve vagyunk együtt, de minden alkalommal szétszedem, mit fixi a lábtörlőt. Ha már ilyen hamar nincsen kedved hozzá, akkor el kéne gondolkozni a továbbiakon. Nem normális ez, és ezt te is tudod.
5/6 anonim válasza:
Az a baj szerintem hogy te egyszer se élveztél el. Igy aztán unalmassá tud válni. Semmi öröm nincs benne csak az a gépies szex és kész. Ezen kellene változtatnod, vagy egyáltalán meg kellene tanulnod a szexet. Az hogy csak szét teszed a lábad és na gyere, nem a legjobb.
6/6 anonim válasza:
Tegyétek izgalmassá extra helyszínekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!