Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy egy 35-45 éves nő előbb fekszik le egy tőle fiatalabb férfival, mint egy 25-35 éves nő?
Ezt vettem észre.
23 éves vagyok és minden szép nővel lefeküdnék 15-50 éves kor között. Mostanában hogy végre egy fokkal (a szexre) komolyabban vehetőbb korban vagyok az idősebb nők szemében is, többet próbálkozom magasabb korosztályokban is, nem csak a tőlem fiatalabb lányoknál.
És azt vettem észre, hogy valamiért egy 30 éves nőnél nehezebb próbálkozni, mint egy 40 évesnél. Legutóbb pl egy csinos, kerek 40 éves anyukával voltam, akinek egy 17 és egy 6 éves gyereke van és még csinos is. De ehhez képest a másik korba tartozó, kicsit fiatalabb nők meg nehezebb diók sokkal átlagban.
Az ember azt hinné hogy minél előrébb megy (minél nagyobb a korkülönbség), annál nehezebb összehozni a dolgokat, de ehelyett pont hogy a "középkorú" (se nem már tinilány, se nem még érett 35-40-es vagy feletti) nőkkel a legnehezebb. Miért?
1.
Van benne valami.
2
Akkor a 30 év feletti az mit akar? Ő nem férfit?
3
Én azt olvastam hogy aki nőnek nagy az étvágya 35-50 évesen is, azoknak még nagyobb volt fiatalabb korukban is. Inkább a kísérletezési kedvük nőhetett meg jobban, ahogy öregedtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!