Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már rá példa hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rá példa hogy szex után eszrevetted hogy elkaptal valamit a partneredtol?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt. Gombás fertőzés. Strand után. Van ilyen. Elmentünk orvoshoz. Kaptunk antibiotikumot és kenőcsöt. Ennyi :)
2016. aug. 28. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Gombás fertőzést kaptam én is. Mai napig rejtély, hogy melyikünk hozta haza és hogy honnan...
2016. aug. 28. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Barátnőmtől ureaplasma fertőzést. Kiütéseket okozott, ezért elmentem bőrgyógyászhoz, aki félrediagnosztizált először gombás fertőzéssel, és kaptam rá egy gomba elleni antibiotikumot, aminek rémesen hosszú, azték istenekére emlékeztető neve volt. Aztán, amikor ez természetesen nem múlasztotta el, akkor visszamentem, akkor félrediagnosztizált HPV-val. Na ez nagyon letört, ecseteltem a kiütéseket hónapokon keresztül. (Utólag kiderült, hogy ez kifejezetten káros és veszélyes volt.) Persze a kiütések csak jöttek és jöttek, ezért azt hittem, súlyosbodik a helyzet, már immunerősítő gyógyszert is kaptam, és gondolkodtam, hogy súlyos immundeficitem lehet, mert csak akkor viselkedik így a HPV. (Értsd, HIV vagy rák például...)

Egy idő után a látens ureaplasma fertőzés krónikus prosztatagyulladássá alakult. Ez kifejezetten megalázó, azon kívül, hogy mindig kétszer mész el hugyozni, a segged is rettenetesen fáj. Azt hittem, aranyerem van... De inkább olyan, mintha feldugtál volna magadnak egy szögekkel kivert pinpong labdát.

Kontroll időpontjában a doki elment konferenciára, úgyhogy átsasszéztam a szomszéd urológushoz, aki szintén megfelelő orvos lehet ehhez. (Eddigi hentesmunkám egy bőrgyógyász / nemibeteg gondozó végezte magánban.) Mondtam, hogy diagnosztizált HPV-m van, csak fel kéne írni az ecsetelőt. Mondta, hogy biztos, ami biztos, megvizsgál. Amikor meglátta a kiütéseket, kijelentette, hogy ez prosztata gyulladás. Vette a kesztyűt, ultrahang, kenet, vizeletminta, stb. Egy hét múlva visszajött a válasz, hogy ureaplasma urealiticum fertőzés.

Ami, mivel bevette magát a prosztatába, ahol nagyon jól el tud bújni, egy hat hónapos, visszaeséssel és mellékhatásokkal terhes antibiotikum kúrához vezetett.

Végeredményében nagyjából félmillió forintot költöttem orvosra, gyógyszerre, táplálékkiegészítőre egy év alatt, mai napig kényszeres kézmosó vagyok, mindezt azért, mert nem akartam várni a gumira, és mert az orvos nem volt hajlandó rendesen megvizsgálni.

Soha többé gumi nélküli szex olyan nővel, akinek nem láttam a szűrés papírjait. :D

2016. aug. 28. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Hu utolsó. ...ez nagyon durva. Ijesztő amit írtál...
2016. aug. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!