Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egyéjszakás kaland? Volt rá példa?
Figyelt kérdés
Lányok volt részetek egyéjszakás kalandban?Tapasztalat?Helyszin?
kor?
2015. okt. 6. 18:56
1/9 anonim válasza:
Volt. Nem annak indult.csak átveréses ténytelensegek okán abbsmaradt. Amúgy felejthető kategória volt,ilyen emberrel sodort a sors össze.
2/9 anonim válasza:
Kisregényt ne írjak róla a legfontosabb személyes adataimmal és elérhetőségemmel mellékelve? :D
3/9 anonim válasza:
Volt bizony ;) reggel osszefutottam a buszon a fiuval, szemeztunk egy sort, de nem lett semmi konoly belole. Aztan este osszefutottunk egy buliban es tancoltunk amibol vegul a terem szelere huzodva szexelni kezdtunk. A mai napig meg csak a nevet se tudom... :D de nagyon jol csinalta
5/9 anonim válasza:
Volt...vagy 4-5 alkalommal. Buliban, buszmegállóban, strandon... 22/L
6/9 anonim válasza:
szigorúan 1 éjszakás 4 volt eddig. Egyiket sem bántam meg, nagyszerű élményt nyújtottak és pont annyit, amennyit akkor akartam. Volt még 2 másik, ahol egynek indult, de több lett belőle
22L
7/9 anonim válasza:
Volt, hosszu kapcsolatom (majdnem 3ev) vegeterese utan egy hettel egy haverommal es egy baratnommel beultunk egy helyre koktelozni a varosban, miutan a baratnom kicsit tul alkoholos allapotban hazament mi is taxibaultunk (elkezdett esni) a haver lakasara mentunk...nem bantam meg es azt sem allitom, hogy nem fog tobbszor elofordulni (1 eve probalt idaig eljutni) a haveri/barati kapcsolat sem serult...jobb igy h ismerem, mintha mindenfele koszos disco patkannyal keverednek ossze :) 18/L
8/9 anonim válasza:
igen volt 3 alkalommal amikor a több éves kapcsolatomnak vége lett :) minden srác ügyesen csinálta és elélveztem mérettől függően :) helyszínek egyik srác lakásában, autó hátsó ülése és park
19/L
9/9 anonim válasza:
"mindenfele koszos disco patkannyal keverednek ossze"
miért gondolod te magad annyival különbnek, mint aki egy szórakozóhelyen megismert sráccal fekszik le? mert nem vagy különb. :)
amúgy az 3. választ nem értem, a táncterem szélén megdugott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!