Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már rá példa, hogy a párotok testbeszédéből észrevettétek, hogy nem kívánja a szexet, anélkül, hogy mondta volna?
Egyik éjjel nagyon fáradt voltam, és egyáltalán nem volt sem erőm, sem kedvem szexelni. A barátom persze elkezdett próbálkozni... Azt hittem, hogy eléggé nyilvánvaló, hogy éppen nem vagyok a szeren. Amikor oda akart nyúlni, összezártam a lábaimat, egyáltalán nem voltam partner a dologban, elfordítottam a fejemet, amikor meg akart csókolni. Viszont mégsem állt le, csak akkor, amikor már rászóltam, hogy legyen szíves ezt abbahagyni, mert most nem akarok szexelni.
Más fiúk sem értenek a testbeszédből? Vagy vajon értette, csak reménykedett?
20l és 24f
inkább szólj
egyszerűbb
lehet azt hitte kéreted magad
Lány vagyok, de talán nem bánod, ha én is válaszolok.:)
Volt már pár alkalom, nem sok, de volt. Szinte mindig azonnal észrevette, bár hozzátartozik, hogy a barátom nem a szavak embere, és általában mindent testbeszédből olvas ki, rajtam is átlát. Annyi elég szokott lenni, hogy összezárom a lábam, vagy eltolom a kezét. Bár, ha túl fáradt vagyok, az az alap viselkedésemen is meglátszik, onnan is könnyen rájön.
17l és 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!